Anlık Bildirim

Solana ağı son bir yılda dördüncü kez durduruldu

Solana ağı yaşanan yüksek yoğunluklu işlem trafiğinin ardından transfer  işlemlerini durdurmak zorunda kaldı. Bazı işlemlerin saatlerce sürdüğü belirtiliyor.    

Solana Tam Boyutta Gör

Ethereum’a alternatif olarak kullanıma sunulan ve kısa sürede onlarca proje, havuz ve merkeziyetsiz borsaya ev sahipliği yapar hale gelen Solana ağında ne yazık ki şanssızlıklar bitmek bilmiyor. 

Solana ağı yine durduruldu

Halen beta sürecine çalışmalarına devam eden Solana ana blok zinciri Bitcoin’de düşüşün hızlandığı saatlerde tıkandı. Aktarım yapabilmek imkânsız hale gelirken tüm cüzdanlarda ve borsalarda çekim işlemleri durduruldu.

Ana ağa saniyede 4 milyon olacak şekilde yoğun bir akış geldiği ve yönetimin devre dışı kaldığı belirtiliyor. Ağ saniyede 100gb veriyi yüklenmek zorunda kaldı. Ağdaki transferlerin 4 saate kadar uzadığı belirtiliyor. 

Ağda neden bir anda bu derece yoğunluk olduğu araştırılıyor. Onaylayıcı noktaların yeniden başlatılması için çalışmalar sürüyor. Son bir yılda dördüncü kez duran Solana fiyatı da ani panikle 81$ seviyesine kadar indi. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim