Anlık Bildirim

Sony, etkinlik tarihini duyurdu: Xperia 5 IV modeli geliyor

Sony, yeni Xperia etkinliğinin tarihini duyurdu. Sony’nin beklenen telefonu Xperia 5 IV, muhtemelen bu etkinlikte tanıtılacak.                                   

Sony Xperia etkinliği ne zaman

Sony, hatırlayacağınız üzere geçen yıl amiral gemisi telefonu Xperia 1 IV’ü piyasaya sürmüştü. Şirketin Xperia 5 IV modelini de tanıtması bekleniyordu ancak tanıtım gerçekleşmedi. Şirket şimdi, 1 Eylül’de düzenlemeyi planladığı etkinlikte Xperia 5 IV ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

YouTube'da canlı yayınlanacak

Sony, Xperia etkinliği için canlı yayın linkini paylaştı. Yeni Xperia telefonu merak eden kullanıcılar, etkinliği YouTube üzerinden canlı olarak takip etme şansı bulacak. Yayınlanan kısa video, kompakt bir telefonla karşılaşacağımızı gösteriyor. Cihaz, muhtemelen Xperia 5 serisindeki diğer akıllı telefonlar gibi cebe rahatça sığabilen bir tasarıma sahip olacak.

Çekimleri yeni Xperia telefonla gerçekleştirdi

Sony’nin yeni telefonunu ilk kullanan isimlerden biri; 20 yaşındaki şarkıcı ve söz yazarı Cat Burns. Sony’nin anlaştığı isim, yeni single parçasını yeni Xperia telefonla çektiğini ve kaydettiğini söylüyor.

Etkinliğe çok az kaldı ancak Sony Xperia 5 IV'nin özelliklerine ilişkin fazla bilgiye sahip değiliz. Şu haberimizden detaylara ulaşabilirsiniz:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim