Anlık Bildirim

Facebook’un pazarlama eğitimi platformu Blueprint ülkemizde erişime açıldı

Facebook ve Instagram üzerinde işletmelerinin veya ürünlerinin etkili bir şekilde tanıtımını yapmak isteyenler için Blueprint adındaki pazarlama eğitimi platformu erişime açıldı.

Facebook’un kendi sosyal ağları üzerinde pazarlama becerilerini geliştirmek isteyenlere yönelik faaliyet gösteren Blueprint adındaki eğitim ve sertifika ortamı ülkemizde de erişime açıldı.

Facebook Blueprint nedir?

2015 yılında faaliyete geçen Blueprint programı 150’den fazla ülkede kullanılıyor. Facebook ve Instagram’da pazarlamanın inceliklerini öğrenmek isteyen her ölçekten ajans, reklam veren ve şirkete ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Hizmet hali hazırda 13 farklı dilde toplamda 2 milyon kişiye ulaştı. Bunların yarısı küçük işletmeler. Facebook üzerindeki araçları daha yakından tanıyan kullanıcılar bir yandan da pazarlama becerilerini geliştirmiş oluyor.

Türkçe olarak erişime açılan platformda “Hedefleme,” “En İyi Yaratıcı Örnekler,” “Video” ve “Ölçümleme” gibi pek çok farklı pazarlama başlığı yer alıyor. Animasyonlu geçiş şeklinde her başlık ayrıntılı olarak incelenebiliyor.

Facebook Blueprint sayfası
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim