Anlık Bildirim

Spotify Kids kullanıma sunuldu

Oynatma listelerinizi sürekli çocuğunuz için de ayarlamanız gerekiyorsa Spotify Kids sizi bu zahmetten kurtaracak. Uygulama çocuk odaklı listelerle kullanımı kolaylaştırıyor.

Spotify Kids kullanıma sunuldu Tam Boyutta Gör

Çevrim içi müzik sektöründeki liderliğini kimseye kaptırmamayı düşünen Spotify bu bağlamda ilginç hamleler yapıyor. Spotify Kids; firmanın çocuklara yönelik olarak geliştirdiği yeni uygulaması ve hatta doğrudan çocuklara yönelik ilk müzik uygulaması olacak.

Spotify Kids neler sunuyor?

Spotify Kids uygulaması normalde Spotify aile üyeliğinden yararlanan çocuklar için geçerli. Bu bakımdan aile üyeliğinin sunulduğu ülkelerde erişime açık olacak. Ayrıca konsept gereği reklam da barındırmayacak.

3 yaş ve üzeri çocuklar için hazırlanan Spotify Kids yine bu yaş aralığına uygun müzikler barındıracak. Nickelodeon, Disney, Discovery Kids ve Universal Pictures gibi lisanslı müziklerin yanı sıra özel parçalar da olacak. İçerikler ve uygulamanın ara yüzü çocuğun yaş aralığına uygun olarak belirlenebilecek.

Aile üyeliği olan ve çocukları için sürekli ayrı oynatma listeleri hazırlamak zorunda kalan ebeveynler için Spotify Kids iyi bir alternatif olacak. Ayrı bir abonelik gerektirmese de avantajı sayesinde platforma yeni aboneler de kazandırabilir. Spotify Kids ilk etapta İrlanda’da kullanıma sunuldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim