Anlık Bildirim

Spotify ilk sesli kitabını yayınladı

Spotify uzun süredir üzerinde çalıştığı sesli kitap projesini erişime açıyor. Bir müzisyenin hayatını anlatan Run, Rose, Run sesli kitap ilk bölümüyle yayında.  

Spotify Tam Boyutta Gör

Ticari hayatına müzik odaklı içerikler ile başlayan sektör devi Spotify, sadece müzikle sınırlı kalmak istemiyor. Yükselen trend podcast konseptine önemli yatırımlar yapan firma şimdi de sesli kitap çıkarıyor.

Spotify sesli kitaplar geliyor

Sesli anlatım içeren dijital kayıt diyebileceğimiz sesli kitaplar uzun süredir internet aleminde kendisine yer buluyor. Hareket halindeyken kitap dinleme rahatlığı yanında bir takım engelleri olan kişilerin de fazlaca tercih ettiği bir seçenek.

Spotify da sesli kitap konsepti için çalışmalara başlamıştı. Bookcast olarak adlandırılan yeni konsept bu hafta ilk meyvesini verdi. Dolly Parton ve James Patterson tarafından yazılan Run, Rose, Run adlı dijital kitap erişime açıldı.

Run, Rose, Run normalde 7 Mart tarihinde satışa sunulacak bir roman. Spotify yazarla anlaşma yaparak dijital dünyaya aktardı. Roman, Nashville’e taşınan bir müzisyenin ilham kaynağı olan ancak planlarını da suya düşürebilecek bir sır ile mücadelesini anlatıyor.

Müzik ögeleri ile süslenen sesli kitabın soundtrack albümünü Dolly Parton hazırladı. İlk iki bölümü yayınlanan kitabın tüm bölümleri 7 Mart tarihine kadar tamamlanmış olacak. Soundtrack albümün de ilk iki parçası erişime açıldı. 4 Mart tarihinde de tamamı erişime açılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim