Anlık Bildirim

Cüzdanlarınızı hazırlayın: Steam Yaz İndirimleri'nin tarihi belli oldu

Yaz döneminin gelmesi ile birlikte her yaz indirim başlatan Steam'in yeni Yaz İndirimleri dönemi için tarih ortaya çıktı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Steam Yaz İndirimleri'nin ne zaman başlayacağı açıklandı Tam Boyutta Gör

PC platformunun temel taşlarından birisi olan Steam'in sıradaki indirimlerinin tarihi belli oldu. her zaman olduğu gibi bu yıl da indirim, Steam Yaz İndirimleri adı altında başlayacak.

Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman?

Steam Database'te ortaya çıktığı üzere Steam'in yeni indirim dönemi 24 Haziran Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak. İndirimlerin son tarihi ise 8 Temmuz olacak. Ayrıca yine Steam Database'te ortaya çıktığı üzere bu seferki indirim döneminin teması ise cinayet gizemi olacak.

İndirim dönemi temasının "cinayet gizemi" olması yalnızca bu tarzda oyunların indirime gireceği anlamına gelmiyor elbette. Daha önceki indirimlerde olduğu gibi birçok oyun indirime girecektir. Bu tema yalnızca Steam'in gideceği ufak bir tema değişikliği ve ufak küçük hediyeler anlamına geliyor. Elbette başka sürprizler de olabilir. 

İndirimler başladığında hem başladığının haberini hem de öne çıkan indirimleri sizlere ileteceğiz. Ancak siz şimdiden kendinize liste hazırlasanız iyi olur.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
50003 kez okundu.
35 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
steam, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim