Anlık Bildirim

SwiftKey uygulamasıyla artık Android ve Windows arasında kopyala/yapıştır yapılabiliyor

Popüler klavye uygulaması SwiftKey güncellendi. Güncellemeyle birlikte, tıpkı Apple ekosisteminde olduğu gibi Android ve Windows işletim sistemleri arasında pano senkronizasyonu sağlandı.

Swiftkey ile Android ve Windows arasında pano senkronizasyonu Tam Boyutta Gör

iPhone ve Samsung telefon sahiplerinin uzunca bir süredir kullandığı pano senkronizasyonu özelliği, SwiftKey'in son sürümüyle birlikte artık tüm Android ve Windows cihazlarda kullanılabiliyor.

SwiftKey'in 7.9.0.5 numaralı sürümüyle kullanıma sunulan pano senkranizasyonu özelliği sayesinde kullanıcılar, metinleri Android cihazlarında kopyalayıp Windows bilgisayarlarına yapıştırabilecek. Elbette tam tersi bir senaryo da mümkün. Peki SwiftKey'in yeni pano senkranizasyonu özelliği nasıl kullanılır?

Android-Windows arası kopyala/yapıştır nasıl yapılır?

Pano senkronizasyonu özelliği, Android cihazınızda SwiftKey'in son sürümüne sahip olmanız koşuluyla hem Windows 10 (Ekim 2018 güncellemesi veya üstü) hem de Windows 11'de kullanılabiliyor. Bunun için Android cihazınızdaki SwiftKey uygulamasına giriş yapıp SwiftKey Klavye Ayarları >> Zengin giriş >> Pano adımlarını izleyip ardından “pano geçmişini senkronize et” özelliğini aktif etmelisiniz. 

Sonrasında ise Windows bilgisayarınızdan Ayarlar >> Sistem >> Pano adımlarını izleyip pano geçmişi bölümünden, "cihazlarınız arasında senkronize edin" seçeneğini aktif hale getirmelisiniz. 

Microsoft SwiftKey Klavye Microsoft SwiftKey Klavye Microsoft SwiftKey Klavye Microsoft SwiftKey Klavye SwiftKey Kişiselleştirme Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim