Anlık Bildirim

Önceki yıl, Nexus 9 tablet modeline imza attıktan sonra yeniden tablet pazarına dönmenin planlarını yapan HTC, halen somut bir adım atabilmiş değil ancak benchmark testlerine yansıyan bir cihaz, bu yıl hareketlilik yaşanacağını gösteriyor. 

HTC IV5001-A yapı numarasıyla GFXBench testlerine katılan tablet modelinde 6.9 inçlik 720p çözünürlükte ekran yer alıyor. 1.3GHz saat hızında çalışan 4 Cortex-A7 çekirdekli Spreadtrum SC8830 işlemcisinden gücünü alan modele, 2 çekirdekli Mali-400 grafik birimi eşlik ediyor. 1GB RAM ve 16GB depolama kapasitesi ile desteklenen modelde; WiFi, Bluetooth, NFC, GPS, Full HD video kaydı, 5MP çözünürlüğünde ön ve arka kamera, Android 5.0 işletim sistemi şeklinde diğer özellikler yer alıyor.  


Daha önce gündeme gelen bilgilerde, HTC'nin Desire T7 adında alt seviye bir tablet modeli üzerinde çalıştığı ve yaklaşık 200$ fiyat etiketine sahip olacağı ifade edilmişti. Muhtemelen iddialarda bahsi geçen tablet modeli bu olacak ancak 32-bit dönemlerinden kalma bir işlemci ile HTC'nin neyi hedeflediği merak konusu.

Desire T7 modelinin kendi sınıfında oldukça dişli rakipleri var. Örneğin Atom x5 Z8500 yonga seti, 2GB RAM ve 7.9 inçlik 2048 x 1536 piksel çözünürlükte ekran barındıran Xiaomi Mi Pad 2, 153$ başlangıç fiyatına sahip. Yine Samsung'un modern donanıma sahip önceki nesil tabletleri de uygun fiyatlarla bulunabiliyor. Bu bakımdan HTC'nin işi oldukça zor olacaktır.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4580 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, htc desire t7 tablet ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim