Anlık Bildirim

TCL Thunderbird gözlüğü geleceği yeniden şekillendiriyor

TCL Thunderbird akıllı gözlük renkli microLED ekran yansıtması sayesinde gözlük camlarını bir bilgisayar ekranı haline getirebiliyor. Böylece her şeyi gözlüğünüzden halledebiliyorsunuz.

TCL Thunderbird tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Google Glass ile birlikte büyük bir hayal kırıklığına uğrayan gözlük tarzındaki akıllı sistemler tüm yatırımlarını sanal gerçeklik alanına kaydırmıştı. Son dönemde ise Google Glass ruhu yeniden canlanmaya başladı. 

TCL Thunderbird akıllı gözlük nedir?

Ray Ban Stories, Xiaomi, Razer Anzu, Huawei gibi pek çok marka kendi akıllı gözlüklerini piyasaya sürdü. Bunların içerisinde Xiaomi yansıtma kullanarak bir mobil ekran fonksiyonu yüklemeyi başarmıştı. TCL Thunderbird akıllı gözlük ise çıtayı daha da yukarı çekiyor. 

3 yıllık bir çalışmanın ürünü olan TCL Thunderbird akıllı gözlük rakibi Xiaomi gibi microLED teknolojisinden faydalanıyor. 4 mikron büyüklüğündeki iki microLED özel algoritma ve dalga boyları ile camlara renkli görüntület yansıtabiliyor. Xiaomi şeffalığın korunması adına monokrom görüntü tercihi yapmıştı. 

TCL ayrıca özel bir ara yüz sayesinde sanki bir tablet ekranı kullanıyormuş gibi çok pencereli ve gelişmiş bir sistem elde etmiş. Sap kısımlarında sürükleme yaparak menüler arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Evinizdeki akıllı sistemleri ve hatta aracınızın akıllı güvenliğini dahi gözlük üzerinden kontrol edebiliyorsunuz.

Thunderbird Smart Glasses Pioneer Edition akıllı gözlük ile ilgili henüz teknik detaylar mevcut değil bu bakımdan akıllı telefon ile çalıştığı tahmin ediliyor. Haliyle kullanım süresi ve fiyatı bu noktada en önemli etkenler olacak. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim