Anlık Bildirim

Tesla, Cybertruck'ın üretim tarihini web sitesinden kaldırdı: 2023'e ertelendi

Tesla, sektördeki yüksek rekabet nedeniyle 2022'de üretime gireceğini açıkladığı elektrikli pick-up'ının çıkışını erteledi. Şirket, Cybertruck'ı daha çekici hale getirmeyi planlıyor.

Tesla, Cybertruck'ın üretim tarihini web sitesinden kaldırdı Tam Boyutta Gör

Tesla, elektrikli pick-up modeli Cybertruck'ı 2019'da tanıtmıştı. Şirket son olarak geçtiğimiz Ağustos ayında, aracın 2022'de üretime gireceğini açıkladı. Ancak Tesla web sitesinde üretimin 2022'de başlayacağını belirten yazının kaldırıldığı fark edildi.

Daha önce Cybertruck için ön sipariş vermeye çalışan müşteriler aracın 2022'de üretime gireceğine dair bir yazı görüyordu. Ancak Tesla, internet sitesindeki tarih bölümünü kaldırdı. Web Archive kayıtlarına göre 2022 ibaresi Aralık 2021'in sonunda silindi.

Tesla, Cybertruck'ın üretim tarihini web sitesinden kaldırdı Tam Boyutta Gör

Ertelemenin olası nedenleri

Şirket, üretim tarihinin siteden kaldırılmasıyla ilgili herhangi bir yorumda bulunmadı. Ertelemenin neyle bağlantılı olduğu bilinmiyor ancak pandemi ve küresel çip kıtlığı gibi sektörü zora sokan krizler neden olmuş olabilir. Tabi başka sebepler de var.

Reuters'ın haberine göre Tesla, sektördeki yüksek rekabet nedeniyle Cybertruck'ın üretimini 2023'ün başlarına erteledi. Şirket potansiyel müşterileri daha da cezbetmek için elektrikli pick-up'ın bazı özelliklerini daha çekici hale getirmeyi planlıyor. Elon Musk, Cybertruck ile ilgili ayrıntıları ve yeni yol haritasını 26 Ocak'ta gerçekleştirilecek etkinlikte açıklayacak.

Kaynakça https://www.edmunds.com/car-news/tesla-cybertruck-delayed-2022.html https://www.reuters.com/technology/exclusive-tesla-delays-initial-production-cybertruck-early-2023-source-2022-01-13/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim