Anlık Bildirim

TikTak'ta elektrikli araba kiralama dönemi başladı: TikTak City

 Dakikalık araba kiralama platformu TikTak'a eleketrikli arabalar eklendi. TikTak City ismindeki yeni hizmet, İstanbul'da kullanıma sunuldu.                          

TikTak City nedir? TikTak City ne kadar? Tam Boyutta Gör

Dakikalık araba kiralama platformu TikTak çevreye duyarlı yeni hizmetini kullanıma sundu. TikTak City ismindeki yeni hizmet ile birlikte TikTak’ta elektrikli araba kiralama dönemi başladı.

İstanbul’daki kullanıcılar TikTak City ile belirli İspark noktalarından elektrikli Renault Zoe araçları kiralayabilecek. Bir yandan çevreyi korurken diğer yandan elektrikli araç kullanma deneyimi elde edeceksiniz.

Dakika başına 1,59 TL

TikTak City’de Renault Zoe için dakika başına 1,59 TL olarak ücretlendirme yapılacak. Her kiralamada 200 kilometreye kadarki kullanım için ek ücret alınmıyor. Yalnızca dakika başına ücretlendirme yapılıyor.

TikTak, kiralama acenteleriyle uğraşmadan pratik bir şekilde araç kiralama imkanı sunuyor. TikTak'ta arabaları dilediğiniz yerden alıp dilediğiniz yere bırakabiliyorsunuz. TikTak City'de ise belirli İspark noktalarından araç kiralayıp, bu noktalardan birine bırakmak gerekiyor.

Yeni hizmetleri TikTak City’yi değerlendiren TikTak Kurucusu Ersan Öztürk, “Hedefimiz, İstanbul’da gündelik hayatın önemli ulaşım çözümlerinden biri haline gelmek. Bu doğrultuda hem araba parkımızın genişlemesine hem de şehir içi ulaşımda farklı modeldeki araç paylaşım yöntemlerine yatırım yapacağız. Büyüme stratejimizde çevreye duyarlı elektrikli arabalar önceliğimiz olacak.” dedi.

TikTak TikTak TikTak TikTak TikTak Kirala Seyahat ve Yerel Ücretsiz

TikTak TikTak TikTak TikTak Travel Ücretsiz 98,8 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim