Anlık Bildirim

TOGG'un gerçek yol koşullarındaki test sürüşleri devam ediyor

TOGG, bir yandan 29 Ekim'deki fabrika açılışına hazırlanırken diğer yandan elektrikli C-SUV modelinin test sürüşlerine de devam ediyor. Bu süreçten yeni görüntüler yayınlandı.

TOGG'un gerçek yol koşullarındaki test sürüşleri devam ediyor Tam Boyutta Gör

Kısa süre önce kış testlerinin devamı için Arjantin'e gönderilen TOGG C-SUV'un yol testleri ülkemizde de devam ediyor. Şirket, bu süreci gösteren yeni bir video paylaştı.

TOGG'un paylaşımında; "Tüm güvenlik önlemlerimizi alarak gerçek yol koşullarında yaptığımız kullanıcı deneyimi testlerimiz planlarımız doğrultusunda devam ediyor." ifadelerine yer verildi.

Paylaşılan videoda, güvenlik araçlarının arasında iki adet TOGG C-SUV prototipinin yollarda olduğunu görüyoruz. Arkadaki aracın kamuflajı öndekine göre daha yoğun. Panjuru tam görünmüyor fakat gözlerimiz bizi yanıltmıyorsa öndeki araçtan biraz daha farklı gibi görünüyor.

TOGG'un gerçek yol koşullarındaki test sürüşleri devam ediyor Tam Boyutta Gör

TOGG'un Gemlik fabrikasının açılmasına az kaldı. 29 Ekim'de yapılacak törenle fabrikanın açılışı yapılacak. Açılış töreninde TOGG C-SUV ve şirketin planladığı diğer modellerle ilgili daha fazla bilgi öğrenmeyi umuyoruz. Konuyla ilgili detayları siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3604 kez okundu.
20 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elektrikli araçlar, fabrika ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim