Dünyanın en büyük bağımsız yarı iletken üreticisi TSMC hatırlayacağınız üzere kısa bir süre önce 3 nm ile gündeme gelmişti. Tayvanlı üretici şimdide ileri aşama için faaliyetlere başlamış.
2 nm geliştirilmeye başlandı
TSMC geçtiğimiz günlerde 2022 yılında 3 nm nodunda hacimli üretime geçiş yapacağını açıklamıştı. Firma şimdi de 2 nm sürecini geliştirmeye başladığını açıklayarak heyecanımızı katlamayı başardı. Bununla birlikte henüz detay verilmediğini de ekleyelim.
Döküm tesislerinde bu yıl 7 nm’nin gelişmiş nodlarını üretecek. TSMC’de yönetici koltuğunda oturan CC Wei geçtiğimiz günlerde 5 nm’de hacimli üretime çoktan geçtiklerini de açıklamıştı. Diğer taraftan halihazırda firmanın gelirlerinin çoğunluğu 7 nm bantlarından çıkıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


zaten üretmediğini ne biliyorsun?... :P
yakında p.vatif çıkarır bu marka. yapmadığı birşey kalmadı zaten.
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.