Anlık Bildirim

Twitter, TikTok'u satın almak için görüşmelere başladı

ABD başkanı Donald Trump, ulusal güvenlik tehdidi olarak gördüğü TikTok'un Amerikan şirketlerinin yönetimine geçmesi için 45 gün süre tanımıştı. Tiktok'u satın alma yarışına Twitter da katıldı.

Twitter, TikTok'u satın almak için görüşmelere başladı Tam Boyutta Gör

ABD başkanı Trump'ın yasaklamak için harekete geçtiği TikTok son günlerde gündemi sıkça meşgul ediyor. Ülkenin "ulusal güvenliğini" tehdit etmekle itham edilen sosyal ağın Microsoft tarafından satın alacağı söyleniyordu ancak görünüşe bakılırsa Çinli video paylaşım platformuyla başka Amerikan şirketleri de ilgileniyor.

The Wall Street Journal'in haberine göre TikTok, Twitter tarafından satın alınabilir. Mikro blog sitesi yetkilileri TikTok'un ABD operasyonlarını satın almak için ByteDance ile bir ön görüşme gerçekleştirdi. İki şirketin olası bir birleşmeyi masaya yatırdıkları belirtiliyor. Twitter'ın hedefi Microsoft'tan daha iyi bir teklif sunarak TikTok'un ABD organizasyonunu satın almak.

Twitter, TikTok'u satın almak için görüşmelere başladı Tam Boyutta Gör

45 gün süre verilmişti

ABD Başkanı Donald Trump geçtiğimiz günlerde, TikTok'un bir an önce ABD'li bir şirkete satılması emrini vermişti. Uygulamanın Amerikan şirketlerinin yönetimine geçmesi için 45 gün süre tanındı. Twitter'ın yeterli finansmanı bulmakta zorlanacağını düşünen analistlere göre TikTok'u satın alma konusunda hala en güçlü aday Microsoft.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim