Anlık Bildirim

Ultrasonik parmak izi tarayıcıları daha fazla Android telefonla buluşuyor

Akıllı telefonlarda ekran altı parmak izi okuyucular gittikçe yaygınlaşıyor. Goodix'in bu yeni teknolojisi ile daha güvenli ve sıvı temaslarında daha iyi parmak izi okuması yapabiliyorsunuz.
Ultrasonik parmak izi tarayıcıları daha fazla Android telefonla b Tam Boyutta Gör
Birçok akıllı telefon kullanıcısı ekranın ıslak, soğuk veya kirli olduğu durumlarda parmak izi okutarak ekran kilidini açmakta zorlanıyor. Goodix'in yeni parmak izi tarama teknolojisi sayesinde bu durum yakında geçmişte kalabilir.

Goodix şirketi, şimdiden ses getiren ultrasonik ekran altı parmak izi sensörünü Vivo X100 Ultra ile birlikte piyasaya sürdü. Oppo, OnePlus ve Realme gibi önemli markalarında gelecekte amiral gemisi modellerine ultrasonik parmak izi okuyucuları entegre etmesi bekleniyor. 

Goodix, yeni parmak izi tarama teknolojisini yaygınlaştırıyor

Ultrasonik parmak izi okuyucular genel olarak amiral gemisi modellerde kullanılmasına rağmen Samsung, bu tip tarayıcıları en çok kullanan üretici olarak göze çarpıyor. Ancak yeni çıkan gelişmelerle çok yakında ultrasonik tarayıcılar daha fazla üretici tarafından benimsenecek gibi görünüyor.

Parmak izinizi okumak için ışık yerine ses dalgalarını kullandığından bu sistem sıradan bir parmak izi tarayıcısı olmaktan çıkıyor. Parmaklarınız tamamen temiz veya kuru olmasa bile çalışması mümkün olup hatta su altında bile çalışabilecek özellikler sunuyor.

Ayrıca ekranın aydınlanması da gerekmiyor. Bu da daha iyi gizlilik ve daha az pil tüketimi anlamına geliyor. Goodix, kalite ve uygun fiyat vaadini yerine getirebilirse her koşulda sorunsuz çalışan ekran altı parmak izi sensörlerine sahip telefonların sayısında önemli bir artış görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim