Anlık Bildirim

Uygun fiyatlı Vivo T2 5G özellikleri ve çıkış tarihi kesinleşti

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo, çok kısa bir süre içerisinde Vivo T2 5G serisini Hindistan’da tanıtacak. Tanıtıma çok az bir süre kala telefonun özellikleri de kesinleşmiş durumda.
Vivo T2 5G ve Vivo T2x 5G Tam Boyutta Gör
Vivo, yaklaşmakta olan Vivo T2 5G serisi ile T serisi akıllı telefonlarını genişletmeye hazırlanıyor. Telefonun 11 Nisan'da Hindistan'da piyasaya sürülmesi planlanıyor. Vivo T2 5G’nin tasarımı ve teknik özellikleri ise Flipkart'ta ortaya çıktı.

Vivo T2 5G özellikleri

Yaklaşan telefon, 2022'de piyasaya sürülen Vivo T1 5G'nin yerini alacak. Vivo T2 5G, Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED ekrana sahip olacak. Bu ekran 1300 nit tepe parlaklık noktasına ve 360Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip olacak. Kamera tarafındaysa telefonun arka tarafında OIS+EIS destekli 64 megapiksel ana kamera ve 2 megabiksel Bokeh kamera yer bulacak.

Vivo T2 5G Tam Boyutta Gör
Telefona güç verecek donanım ise Qualcomm’un 6nm’de ürettiği sekiz çekirdekli Snapdragon 695 yongası olacak. Bu yonga 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla desteklenecek. Ayrıca 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı sunan bir modelin daha olacağı belirtiliyor. Vivo T2 5G’nin yanında Vivo T2x 5G modeli de piyasaya çıkacak. Bu modelde MediaTek Dimensity 700 yongasının olması beklenirken diğer özelliklerin benzer olacağı düşünülüyor. Bu arada her iki telefon da kutularından Andorid 13 ile birlikte çıkacak. Vivo T2 5G fiyatı hakkında kesin bir bilgi yok ancak 240 dolar civarında bir etiketle gelmesini bekleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim