Anlık Bildirim

Virgin Galactic, bir sonraki uçuşunu erteledi

Ünlü iş adamı Richard Branson’un uzay şirketi Virgin Galactic, bu ay sonu veya ekim ayı başında yapmayı planladığı Unity 23 uçuşunu teknik sorunlar nedeniyle ertelediğini açıkladı.

ABD merkezli uzay şirketi Virgin Galactic, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada Unity 23 adı verilen sıradaki uçuşun ertelendiğini duyurdu. Temsilcilerin yaptığı açıklamalarda ertelemenin sebebi olarak “olası bir üretim kusuru” gösterildi.

Yapılan açıklamalarda, “Unity 23 test uçuşuna hazırlanırken bir çalışan, uçuş kontrol çalışma sisteminin bileşenlerinde potansiyel bir üretim kusuru tespit etti. Şimdilik araçların bir onarıma ihtiyacı olup olmadığını bilmiyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Virgin Galactic, Unity 23 uçuşunu erteledi Tam Boyutta Gör

En erken tarih: Ekim ortası

Unity 23’ün İtalyan Hava Kuvvetleri mensuplarını yörünge altı uzaya taşıması bekleniyor. Uçuşun normal şartlarda bu ayın sonlarında veya ekim başında yapılması bekleniyordu. Ancak alınan yeni kararlarla birlikte bu durum değişti.

Yetkililer, Unity 23 uçuşunun en erken ekim ortasına kadar ertelendiğini belirtti. Söz konusu bileşeni sağlayan satıcının ismi ise açıklanmadı.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim