Anlık Bildirim

watchOS 9.5 yüklü bazı Apple Watch'larda ilginç sorun

Apple, geçtiğimiz hafta iOS 16.5 ile birlikte watchOS 9.5 güncellemesini yayınladı. Apple Watch'u güncelleyen bazı kullanıcılar, ilginç ekran sorunuyla karşı karşıya.
watchos 9.5 apple watch yeşil ekran tonu Tam Boyutta Gör
watchOS 9.5 güncellemesini yükleyen bazı Apple Watch kullanıcıları, arayüze erişirken saatin ekranında alışılmadık yeşil renk tonuyla karşı karşıya kaldı. İşte detaylar:

En yeni Apple Watch'ları da etkiledi

Yeşil tonda ekran sorunu Apple Watch Series 8 ve daha eski modelleri etkiliyor. Apple Watch SE ve Apple Watch Ultra modellerinde daha az görülüyor. Kullanıcılar, şifre ekranında, Denetim Merkezi’ne erişirken, bildirimleri görüntülerken ekranın renk değiştirdiğini söylüyor. Bazı kullanıcılar, saati yeniden başlattıktan sonra sorunun çözüldüğünü bildirirken, bazı kullanıcılar da bu işlem sorunu gidermedi.

Apple, geçmişte iPhone kullanıcılarına da yazılımdan kaynaklı benzer bir sorun yaşatmıştı. Bu, gerçekten yazılım sorunuysa Apple gelecek watchOS güncellemesiyle sorunu çözecektir. watchOS 9.6 beta sürüm yayınlandı ancak renk tonu sorununu çözüp çözmediği henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim