Anlık Bildirim

Webtures ile Dijital Melek Yatırımcılık'ta 5. Dönem

Dijital Melek Yatırımcılık, yüksek potansiyeli olan ve sürdürülebilirliği olan girişimlerin dijital pazarlamanın her alanında desteklenmesiyle gerçekleşen yeni nesil bir melek yatırımcılık modelidir.

Webtures ile dijital melek yatırımcılıkta 5. dönem Tam Boyutta Gör

Dijital Melek Yatırımcılık, yüksek potansiyeli olan ve sürdürülebilirliği olan girişimlerin dijital pazarlamanın her alanında desteklenmesiyle gerçekleşen yeni nesil bir melek yatırımcılık modelidir.

Webtures’da ilk dijital melek yatırımcılık 2017’de gerçekleşmiştir. Her yıl, fayda ve gelişimi amaç edinmiş projeler beş aşamadan oluşan eleme sisteminden geçiyor. Aşamalar ise şu şekilde; başvurular toplanıyor, ön değerlendirme yapılıyor, rapor değerlendirmesi yapılıyor, video sunumu (asansör sunum tadında kısa ve öz) yapılıyor ve son olarak birebir değerlendirme ile finalist üç girişimci ortaya çıkıyor. Bu üç girişimciye bir yıl boyunca yatırım yapılıyor. İşte tam da bu noktada melek yatırımcılıktan farkı ortaya çıkıyor.

Dijital çağda yatırımlar bile dijitalleşiyor ve aslında şimdiki girişimcilerin en çok ihtiyacı olan unsurlardan yenilikçilik, dijital ortamda tutundurma ve sosyal medyada görünürlük yatırım olarak sunuluyor. Webtures’ın CEO’su Kaan Gülten’in de söylediği gibi “Türkiye’de şahane cevherlerimiz ve yeteneklerimiz var. Ancak hem bireyler hem de projeler için ne kadar muhteşem olsa da kimse bilmediği zaman bir önemi kalmıyor. Bunun için dünya devlerinin en iyi yaptığı şeyi, pazarlamayı ve dijital pazarlamayı mutlaka uygulamamız gerekiyor.”

İşte Dijital Melek Yatırımcılık girişimcilere pazarda tutunabilmeleri adına büyük destek olacak dijital pazarlama çalışmalarıyla destek oluyor. Yapılan yatırımlar ise şu şekilde; markalaşma, Google reklamlar, e-posta pazarlaması, UX, sosyal medya yönetimi ve SEO.

Şu anda 5.dönemine diren Dijital Melek Yatırımcılık her yıl olduğu gibi bu yıl da girişimcilerin yanında olmayı hedefliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim