Anlık Bildirim

WhatsApp mesajlarına emoji kullanarak tepki verilebilecek

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a yeni bir özellik geliyor. Artık kullanıcılar, Facebook'ta olduğu gibi mesajlara emojili tepki verebilecekler.

WhatsApp mesajlarına emoji kullanarak tepki verilebilecek Tam Boyutta Gör

WhatsApp'ın birçok yeni özellik üzerinde çalıştığı bilinen bir durum. Ancak mesajlaşma uygulamasının üzerinde çalıştığı tespit edilen en son özellik, uygulamadaki konuşma şeklinizi değiştirecek.

Raporlara göre, WhatsApp mesaj tepkileri üzerinde çalışıyor. Bu özellik, Facebook'ta olduğu üzere mesajlara tepki vermenizi sağlayacak. Herhangi bir konuda ne hissettiğinizi ifade etmek için bir mesaja bir emoji yerleştirebileceksiniz. Mesaj tepkileri özelliği Instagram, Twitter ve iMessage'da zaten mevcut.

WhatsApp mesajlarına emoji kullanarak tepki verilebilecek Tam Boyutta Gör

Henüz test aşamasında

WABetaInfo'ya göre, yaklaşan özellik beta testleri sırasında tespit edildi. Mesaj tepkisini görmek için kullanıcılardan WhatsApp beta sürümlerini güncellemeleri istendi. Rapor, özelliğin henüz geliştirme aşamasında olduğunu ortaya koyuyor. WhatsApp şu anda kullanıcılara, ekran görüntüsünde de görebileceğiniz üzere uygulamalarının reaksiyonları desteklemeyen eski bir sürüm olduğunu bildiren bir mesaj üzerinde çalışıyor. Bu gibi durumlarda, kullanıcılar kendilerine gönderilen tepkileri göremeyecek, ancak aldıkları tepkiler hakkında bilgi WhatsApp tarafından verilerek uygulamayı güncellemeleri istenecek.

WABetaInfo tarafından paylaşılan ekran görüntüsü, emojilerin nasıl göründüğünü maalesef ortaya koymuyor. Yeni özellik, Android için WhatsApp beta sürümünde tespit edilse de WhatsApp'ın bu özelliği hem Android hem de iOS kullanıcıları için yayınlayacağı bildirildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim