Anlık Bildirim

Windows 10 görev çubuğununa güncelleme geldi

Yazılım devi Microsoft, kullanıcıların hava durumu ve güncel haberleri pratik bir şekilde takip etmeleri için Windows 10 görev çubuğunu güncelledi.

Windows 10 görev çubuğununa güncelleme geldi Tam Boyutta Gör

Nisan ayında duyurulan, Windows 10 için "Haberler ve İlgi Alanları" adlı yeni görev çubuğu özelliği işletim sisteminin KB5001391 güncellemesi ile artık kullanılabilir.

Windows 10 2004 ve 20H2 için kullanılabilen yeni özellik, doğrudan görev çubuğuna entegre edilmiş bir haber beslemesinden oluşuyor ve tarayıcıya gitmeden en son haberleri, hava durumunu ve sıcaklığı öğrenmenizi sağlıyor. Microsoft'un açıklamalarına göre burada görüntülenecek olan haberler BBC, CNN ve Fox News gibi 4.500'den fazla kaynaktan gelecek.

Windows 10 görev çubuğununa güncelleme geldi Tam Boyutta Gör

Haber akışı özelleştirilebiliyor

Ancak, bu işlevin herkes tarafından kullanılamadığına dikkat çekilmiş. Büyük olasılıkla önümüzdeki haftalarda şirket bu işlevi daha fazla cihaz için uzaktan etkinleştirecek. Bu yavaş güncelleme Microsoft'un karşılaştığı tüm hataları izlemesine olanak tanıyor. Aynı zamanda, böyle bir haber widget'ına ihtiyacınız yoksa, sağ tıklayıp uygun öğeyi seçerek doğrudan görev çubuğundan kolayca devre dışı bırakabiliyorsunuz.

Ancak, bu özelliği kapatmak konusunda tam emin olamadıysanız, özelleştirme de yapabilirsiniz. Örneğin, belirli bir habere tıklayarak, gelecekte daha fazla veya daha az benzer içerikleri görmek isteyip istemediğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca çeşitli haber ve haber kaynaklarını gizlemeniz de mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17724 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim