Anlık Bildirim

Microsoft, Windows 11 lansmanını resmen duyurdu

Yazılım devi Microsoft, merakla beklenen Windows 11 sürümünü, 24 Haziran tarihinde tanıtacağını Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Windows 11'in 24 Haziran'da tanıtılacağı resmileşti Tam Boyutta Gör

Microsoft, 24 Haziran'da bir Windows etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Şirket, Windows 11'in yaklaşan sunumuna ilgiyi artırmak için küçük bir tanıtım videosu yayınladı.

Microsoft'un yayınladığı 10 saniyelik bir videoda, kameraya bakan bir kızı görüyorsunuz, ardından gözleri Windows 11'de varsayılan olarak kullanılan masaüstü duvar kağıdını yansıtıyor. Ne yazık ki, yeni teaser, işletim sistemi hakkında herhangi bir ek bilgi vermiyor, ancak yalnızca sunumun 24 Haziran'da yapılacağını onaylıyor.

Geçen hafta, Windows 11'in ön sürümlerinden birinin ISO dosyası internete sızmıştı.Bu sızıntı sayesinde kullanıcılar, yazılımın yeni sürümünde olan sayısız arayüz değişikliklerinin yanı sıra masaüstü duvar kağıtlarını da görebildiler.

Yeni nesil Windows görücüye çıkıyor

Microsoft Build konferansında, Microsoft CEO'su Satya Nadella, yeni nesil Windows'un yakında görücüye çıkacağını duyurmuştu. Bununla birlikte, Windows 11 Pro (build 21996.1) sürümünü kurma şansına sahip olan birçok kullanıcı, yazılım platformunun yeniden tasarlanmış bir arayüze sahip Windows 10 olduğunu ve işletim sisteminin köklü bir değişiklik almadığını söylüyorlar.

Windows 11'in ortaya çıkan görütüleri, içinde Windows 10 ile birçok benzerlik bulunan bir sürüm olacağını gösteriyor. Bu nedenle de internette yeni işletim sistemi ile ilişkili çok sayıda esprili görseller yayınlanmıştı.

Windows 11'in 24 Haziran'da tanıtılacağı resmileşti Tam Boyutta Gör

Öyle olsa bile, Windows 11, Microsoft için uzun soluklu olacak ve şirket muhtemelen kullanıcıları yeni yazılım platformuna geçmeye ikna etmeye çalışacak. Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10'un lisanslı kopyalarına sahip kullanıcıların ise Windows 11'e ücretsiz olarak yükseltebilecekleri varsayılıyor. Microsoft'un kullanıcılara ne sunacağı ise iki gün içinde belli olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
38228 kez okundu.
42 kişi, toplam 51 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim