Anlık Bildirim

Windows Server 2023'ün ilk ekran görüntüsü ortaya çıktı

Windows 11 tabanlı olan ve sunucular için tasarlanan Windows Server 2023'ün ilk ekran görüntüsü, Windows geliştirme ekibinin bir üyesi tarafından sızdırıldı.

Windows Server 2023'ün ilk ekran görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Slashleaks web sitesi, henüz duyurulmayan Windows Server 2023 işletim sisteminin ilk ekran görüntüsünü yayınladı. Tahmin edebileceğiniz gibi bu, Windows 11'in sunucularla kullanılmak üzere tasarlanmış bir sürümü olacak.

Windows 11'in sunucular için tasarlanmış versiyonu

Kaynak, bu ekran görüntüsünün Windows 11 build 22000.65 tabanlı Windows Server 2023 işletim sisteminde çekildiğini ve Windows geliştirme ekibininüyelerinden biri tarafından yayınlandığını belirtiyor. Masaüstünde yalnızcaçöp kutusuna giden bir kısayolun yanı sıra bir uygulama arama motoru ve işletim sistemiyle ilgili bilgileri görüntüleyen bir pencere mevcut.

Windows Server 2023'ün ilk ekran görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Windows'un sunucu sürümü, geleneksel olarak, sıradan bilgisayarlara yüklenmesi amaçlanan derlemelerden farklıdır. Aslında, gerçekten bir kullanıcı arabirimine ihtiyaç duymaz, bu nedenle çoğu Microsoft uygulamasından ve diğer birçok yardımcı programdan ve öğeden yoksun. Dolayısı ile de normal ve kurumsal kullanıcılar için tasarlanan Windows 11 sürümlerinden çok daha minimalist.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim