Anlık Bildirim

WhatsApp, aramalar arayüzünü yeniliyor: FaceTime'a benzedi

WhatsApp, iOS uygulamasında yeni bir arama arayüzünü test etmeye başladı. Görünüm olarak Apple'ın FaceTime'ını andıran bu arayüz yeni işlevler de getiriyor.

WhatsApp, aramalar arayüzünü yeniliyor: FaceTime'a benzedi Tam Boyutta Gör

WhatsApp uygulamasının geliştiricileri, iOS versiyonunun 2.21.140.11 numaralı beta sürümünde, aramalar için yeni bir arayüzü test ediyor.

WABetaInfo'ya göre, yeni WhatsApp arayüzü daha çok FaceTime'a benziyor. Ek olarak, beta sürümünde cevapsız bir aramayı geri aramak için yeni bir Zil (Ring) düğmesi de yer almakta. Bu sayede çağrıya yanıt vermeyen kullanıcı tekrar pratik bir şekilde aranabilecek.

WhatsApp, aramalar arayüzünü yeniliyor: FaceTime'a benzedi Tam Boyutta Gör

Yeni özellikler WhatsApp'ın kararlı sürümüyle gelecek

Ayrıca bir grup görüşmesine katılmayı geçici olarak yok sayabilirsiniz. Bu durumda da bir süre sonra WhatsApp'ı tekrar açtığınızda grup görüşmesi hala devam ediyorsa, diğer katılımcılardan sizi eklemelerini istemeden aramaya hızlı bir şekilde katılmak için WhatsApp size bir uyarı verecek.

WhatsApp, aramalar arayüzünü yeniliyor: FaceTime'a benzedi Tam Boyutta Gör

Katılabileceğiniz bir arama olduğunda, Aramalar sekmesinde "Katılmak için dokunun" başlığını ve aramanın başlatıldığı grup sohbetinde "Aramaya katıl" düğmesini bulabileceksiniz. Daha önce, WhatsApp geliştiricileri, hesabın aynı anda birden fazla cihazda kullanımını ve kendi kendini imha eden mesajların işlevini test etmeye başlamıştı. Tüm bu yeniliklerle birlikte kararlı bir yapının ne zaman piyasaya sürüleceği ise henüz bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim