Xiaomi 12T Pro da Motorola Edge 30 Ultra gibi 200 megapiksel fotoğraflar çekmek için Samsung’un ISOCELL HP1 sensörünü kullanıyor. Telefona f/1.69 diyafram açıklığına sahip 1/1.22 inç sensör yerleştirilmiş. Piksel birleştirme varsayılan olarak etkinleştirilmiş. Yazılım, 16 pikseli tek bir pikselde birleştiriyor ve 12.5 megapiksel çözünürlüklü fotoğraflar sunuyor. Yüksek çözünürlük, Xiaomi’nin sensör içi yakınlaştırma (in-sensor zoom) sunmasını sağlıyor. Xiaomi’ye göre bu dijital yakınlaştırma optik yakınlaştırma kadar iyi. Buna bağlı olarak telefonda telefoto lens bulunmuyor. Peki, sensör içi yakınlaştırma teknolojisi ne sağlıyor?
Ultra net portre fotoğraflar
Xiaomi’ye göre, sensör içi yakınlaştırma sayesinde portre fotoğraflar hiç olmadığı kadar net olacak. 12T Pro’daki 2x sensör içi yakınlaştırma kullanılarak çekilmiş örnek bir fotoğraf da paylaşıldı. Sensör içi yakınlaştırma kapalı iken çekilen fotoğrafa kıyasla yakınlaştıkça yüzdeki dokuların daha belirgin olduğu göze çarpıyor; fotoğraf daha net, detaylar daha belirgin.
Xiaomi, dijital yakınlaştırma tekniklerinin bulanık fotoğraflar sağladığını, sensör içi yakınlaştırmanın fotoğrafı sensör düzeyinde kırparak çalıştığını belirtti. 200 megapiksel görüntüleme sisteminden güç alan tek özellik sensör içi zoom değil. Yapay zeka ve makine öğrenimi destekli fotoğraf kırpma Xiaomi ProCut, hareket halindeki objeye odaklanma ProFocus ve karanlıkta detayları kaçırmamanızı sağlayan Mega Nights, 12T Pro’nun 200MP kamerasının yetenekleri arasında.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:


ulan hiç mi herhangi bir rezervi olmaz bir ülkenin ya Yüzde 93’ü maden sahası olan il “TEMA Vakfı'nın 2019 yılından bu yana sürdürdüğü ruhsat haritası çalışmaları kapsamında, 29 ilde altın, gümüş, kömür ve bakır gibi IV. Grup maden ruhsatlarının yoğunluğu incelendi. 29 ilin yüzölçümünün ortalama %67'sinin bu madenlere ruhsatlandırılmış durumda. Gümüşhane'nin %93'ü, Kütahya'nın ise %92'si IV. Grup madencilik ruhsatlarıyla kaplanmış. Yaptığımız çalışmada sadece IV. Grup maden faaliyetlerine baktık. Bu oranlara kum, mermer, taş ocakları dahil değil.” https://gazeteoksijen.com/turkiye/1985den-beri-30-kez-degistirildi-en-tehlikeli-maden-kanunu-teklifi-tbmmde-gorusulecek-244899 Maden çıkartacağız diye, özellikle kömür, Memleketin 4 1 tarafı yıllardır talan edilmekte. İnsanlar üretimden ve yaşam alanlarından koparılmakta. Güncel durum: https://www.gazetepencere.com/gundem/ankarada-zeytinleri-icin-nobet-tutan-koyluler-aclik-grevi-karari-aldi-665635h
anasını satayım dünyadaki bütün rezervler bizim toprakları es geçmiş ulan hiç mi herhangi bir rezervi olmaz bir ülkenin ya