Anlık Bildirim

Xiaomi, yakında 120W hızlı şarj özelliğine sahip en ucuz amiral gemisi telefonunu piyasaya sürebilir

Xiaomi'nin 120W hızlı şarj özelliğine sahip uygun fiyatlı bir amiral gemisi akıllı telefon üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Telefonun Xiaomi Mi 11T Pro olarak adlandırılması bekleniyor.

Xiaomi Mi 11T Pro özellikleri ve fiyatı sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Xiaomi Mi 11T sızıntılarının ardından şimdi de Mi 11T Pro sızıntıları gündemde. The Pixel isimli bir YouTube kanalı tarafından paylaşılan bilgilere göre Xiaomi, geçtiğimiz yılın popüler akıllı telefonlarından Mi 10T Pro'nun devam modeli Mi 11T Pro'yu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

120W hızlı şarj özelliğine sahip en ucuz Xiaomi telefon olabilir

Telefonun teknik özellikleriyle ilgili de bilgiler paylaşan YouTube kanalı, Xiaomi Mi 11T Pro'nun 120Hz OLED ekrana ve Snapdragon 888 yonga setine ev sahipliği yapacağını bildiriyor. Bununla birlikte 5000 mAh kapasiteli bataryaya ve 120W hızlı şarj desteğine sahip olacağı söylenen telefonun 600$ civarlarında bir başlangıç fiyatına sahip olacağı iddia ediliyor.

Mi 11T Pro ile ilgili diğer bir sızıntı ise telefonun tanıtım tarihiyle ilgili. Buna göre Xiaomi, Mi 11T serisini 23 Eylül'de düzenleyeceği kürsel bir lansman ile duyuracak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim