Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Pad 5'in tasarımı onaylandı

Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen Xiaomi Mi Pad 5 için geri sayım başladı. Tablet için tasarlanmış klavyeli kılıf aksesuarı, cihazın internete sızdırılan tasarımını doğruladı.

Xiaomi Mi Pad 5 ne zaman çıkacak? Tasarımı nasıl olacak? Tam Boyutta Gör

Çin Ulusal Fikri Mülkiyet Ofisi'nin veritabanında Ağustos ayında piyasaya sürülecek Mi Pad 5'in tasarımını netleştiren bir Xiaomi patenti keşfedildi. Söz konusu patent tablet için tasarlanmış klavyeli kılıf aksesuarının görüntülerini içeriyor.

Xiaomi Mi Pad 5'in ince çerçeveli ekranla geleceği ve arka panelinde Mi 11'i anımsatan bir kare kamera ünitesinin olacağı söyleniyor. Patent görselinde yer alan klavyeli kılıf aksesuarın arkasında da kamera için bir oyuk bırakıldığını görüyoruz.

Xiaomi Mi Pad 5 ne zaman çıkacak? Tasarımı nasıl olacak? Tam Boyutta Gör

Xiaomi Mi Pad 5 özellikleri

Görünüşe bakılırsa tablet iki açıyla sabitlenecek ve aksesuara özel bir konektör aracılığıyla bağlanacak. Klavyenin hemen üst kısmında stylus kalem için bir yuva var. Ancak şu an için kalem buraya  manyetik olarak mı tutturulacak ve bu konumda şarj edilebilecek mi bilmiyoruz.

Xiaomi Mi Pad 5 ne zaman çıkacak? Tasarımı nasıl olacak? Tam Boyutta Gör

Xiaomi Mi Pad 5'in 144 Hz tazeleme oranına sahip 10.95 inç ekran, Snapdragon 870 işlemci ve 8.720 mAh pile sahip olması bekleniyor. Aktarılan bilgilere göre tablet önümüzdeki ay tanıtılacak. Cihazın kesin çıkış tarihi hakkında ise henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim