Anlık Bildirim

Samsung Galaxy M32 daha küçük pille Avrupa'da satışa çıkıyor: İşte fiyatı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung geçtiğimiz ay Hindistan'da yeni bir orta sınıf akıllı telefon piyasaya sürmüştü. Galaxy M32 isimli model şimdi de Avrupa'da satışa sunuluyor.

Samsung Galaxy M32'nin fiyatı ne kadar? Tam Boyutta Gör

Samsung'un geçen ay Hindistan'da piyasaya sürdüğü Galaxy M32 şimdi de Avrupa pazarına adım atıyor. Bu ay içerisinde İngiltere'de satışa sunulacak akıllı telefon 269 pound (372 dolar) fiyatla tüketicilere sunulacak. İspanya'da açıklanan fiyat ise 329 euro (390 dolar). Bu fiyatlar cihazın 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonu için geçerli. 

Samsung Galaxy M32 beyaz, mavi ve siyah olmak üzere üç renk seçeneği ile geliyor. Avrupa'da piyasaya sürülen modelin batarya kapasitesi Hintli versiyondan daha düşük. Cihazda 6.000 mAh yerine 5.000 mAh pile (25W hızlı şarj özellikli) yer verildiğini belirtelim. Teknik özelliklerin geri kalanı değişmedi.

Samsung Galaxy M32'nin fiyatı ne kadar? Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy M32 özellikleri

Samsung Galaxy M32, FHD+ çözünürlük ve 90 Hz tazeleme oranı sunan 6.4 inç Super AMOLED ekran taşıyor. MediaTek Helio G80 işlemciden güç alan akıllı telefonda 20 megapiksel ön kamera mevcut. Arka panelinde ise 64 + 8 + 2 + 2 megapiksel sensör içeren dörtlü kamera sistemi görev yapıyor.

Samsung Galaxy M32'nin fiyatı ne kadar? Tam Boyutta Gör

Parmak izi tarayıcısı yan tarafa bulunan cihazda microSD kart yuvası da var. Diğer özelliklerini GPS, LTE, Wi-Fi b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, USB Type-C bağlantı noktası ve 3.5 mm kulaklık girişi olarak sıralayabiliriz. Akıllı telefon kutudan Android 11 tabanlı One UI 3.1 arayüzüyle çıkıyor.

Kaynakça https://news.samsung.com/uk/samsung-launches-the-samsung-galaxy-m32-further-expanding-the-galaxy-m-series https://news.samsung.com/es/samsung-amplia-la-serie-galaxy-m-con-galaxy-m32 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim