Anlık Bildirim

Xiaomi yeni akıllı masa lambasını duyurdu

Xiaomi MIJIA Smart Desk Lamp Lite masa lambası önceki neslin tüm aydınlatma özelliklerini devam ettirirken ek olarak uygulama desteği ile Mijia ağ desteği kazanıyor.

Xiaomi MIJIA Smart Desk Lamp Lite satışta Tam Boyutta Gör

Ev ve ofis ekosistem ürünleri konusunda lider firmalardan birisi haline gelen Xiaomi yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. MIJIA Smart Desk Lamp Lite uygun fiyata masanızı aydınlatacak. 

Xiaomi MIJIA Smart Desk Lamp Lite özellikleri ve fiyatı

Xiaomi MIJIA Smart Desk Lamp Lite akıllı masa lambası geçen yıl satışa sunulan ürünün güncellenmiş bir versiyonu olarak gözümüze çarpıyor. Aydınlatma özellikleri aynı kalırken akıllı özellikler kazanmış.

Altıgen bir aydınlatma alanı olan üründe 1200 lümen üzerinde bir parlaklık gücü var ve A sınıfı parlaklık standardını karşılıyor. Çift lens homonize teknolojisi aydınlatma alanını genişleterek daha verimli bir çalışma sağlıyor. Mavi ışıktan arındırılan lamba ayrıca videolarda da titremiyor. Kafa kısmı ise geniş bir dönüş açısına sahip. 

Uygulama desteği sayesinde lambanın aydınlatma aşamaları kontrol edilebiliyor. Ayrıca XiaoAI uyumlu akıllı hoparlörler üzerinden akıllı lambaya komut verebilmek de mümkün. Xiaomi MIJIA Smart Desk Lamp Lite modeli 15$ fiyat etiketiyle satılacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim