Anlık Bildirim

Yemeksepeti’ne Ethereum tabanlı rakip geliyor

OM Lira projesi; işletmelerin daha düşük komisyonlarla faaliyet gösterebileceği ve kripto para ile ödeme yapabileceği bir platform amaçlıyor. Sektör çalışmaları başlamış durumda.

Yemeksepeti’ne Ethereum tabanlı rakip geliyor Tam Boyutta Gör

Kripto para dünyasında binlerce proje ortaya çıktı ve bunların bazısı tutunamazken bazısı da dolandırdı. Kalanlar ise kripto para dünyasında varlıklarını devam ettiriyor. Ülkemizde de başarısız projelerin ardından yavaş yavaş adımlar atılıyor.

OM Lira nedir?

Sikke ve Nexo gibi başarısızlıkların ardından Bilira gibi projeler ortaya çıkmaya başladı. Şimdi ise ODTÜ ve Boğaziçi mezunlarının ortak projesi OM Lira; çevrim içi yemek siparişi sektörünü değiştirmek istiyor.

Çevrim içi yemek sipariş sektörünün tekel altında olduğunu ve yüksek komisyon oranları nedeniyle küçük oyuncuların devre dışı bırakıldığını iddia eden OM Lira projesi; Ethereum tabanlı bir ödeme yöntemi ile geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor.

OM Lira toplam 1 milyar arz sayısına sahip. Proje bir yemek sipariş platformunu hayata geçirecek ve üye iş yerlerine daha düşük komisyonlar sunacak. Ayrıca alınan komisyonları müşterilere indirim olarak yansıtacak. OM Lira cüzdan ve ödeme kartı ile de kripto paranın kullanımı yaygınlaştırılacak.

OM Lira henüz geliştirme aşamasında ve siteye üye olanlara belirli bir OM Lira hediye edilecek. Yemeksepeti gibi çok önemli bir oyuncunun karşısına üstelik kripto para altyapısı ile çıkmayı planlayan OM Lira’nın neler yapabileceğini gelecek yıl göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11849 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), mo lira ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim