Anlık Bildirim

Yeni 2022 Opel Astra'nın yurt dışı fiyatı belli oldu

Yeni Opel Astra'nın pek çok detayını temmuz ayındaki bülten sayesinde öğrenmiştik. Bugünkü dünya prömiyerinde ise yeni Astra'nın yurt dışı başlangıç fiyatı gibi bazı yeni bilgiler öğrendik.

Yeni 2022 Opel Astra'nın yurt dışı fiyatı belli oldu Tam Boyutta Gör

Opel, geçtiğimiz temmuz ayında fotoğraflarını ve teknik detaylarını paylaştığı yeni Astra'nın dünya prömiyerini bugün düzenlenen etkinlikle gerçekleştirdi. Yeni 2022 Opel Astra için düzenlenen etkinlikte otomobille ilgili başlangıç fiyatı gibi bazı yeni bilgiler de öğrendik.

Yeni Astra 2022'nin ilk yarısında Türkiye'de olacak

Yeni Astra, etkinlikte yapılan açıklamaya göre Almanya'da Ekim ayından itibaren siparişe açılacak ve fiyatlar 22.465 euro seviyesinden başlayacak. Öte yandan etkinlik sonrasında yeni Opel Astra'nın Türkiye satışıyla ilgili de bir açıklama yapıldı. Buna göre planlarda bir değişiklik olmazsa yeni Astra'yı 2022'nin ilk yarısında Türkiye yollarında göreceğiz.

Bir yeni gelişme de 2022 Opel Astra'nın motor seçenekleriyle ilgili. Temmuz ayındaki bültende benzinli ve dizel motorların yanı sıra PHEV yani şarj edilebilir hibrit seçenekler olacağını da öğrenmiştik. Bugünkü etkinlikte ise yeni Astra'nın tamamen elektrikli bir versiyona da sahip olacağı duyuruldu. Astra-e olarak adlandırılacak yüzde 100 elektrikli model 2023 yılında aileye katılacak.

Yeni 2022 Opel Astra'nın yurt dışı fiyatı belli oldu Tam Boyutta Gör

Yeni Opel Astra, aynı çatı altındaki kardeşi Peugeot 308 ile aynı platformu kullanıyor. Bu yeni açıklamayla birlikte 2023 yılında her iki modelin de tamamen elektrikli versiyonlarını göreceğimiz kesinleşti. Bu modellerin hangi platformu kullanacakları ve neler sunacakları merak konusu. Opel tarafında CMP platformunu kullanan Mokka-e var fakat CMP platformu Astra ve 308'in elektrikli versiyonları için pek mantıklı bir seçenek değil.

Yeni Astra'nın iç ve dış tasarımı, ebatları ve motor seçenekleri gibi pek çok bilgiyi temmuz ayındaki tanıtımda öğrenmiştik. O bilgileri buradaki haberimizden inceleyebilir, aşağıdaki galeriden de yeni Astra'nın tasarımına göz atabilirsiniz:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19531 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, yeni astra ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim