Anlık Bildirim

YouTube can sıkıcı e-posta bildirimlerini sonlandıracak

Arama devi Google, YouTube ile ilgili önemli bir politka değişikliğine gittiğini duyurdu. 13 Ağustos itibarıyla kullanıcılara abone oldukları kanallarla ilgili e-posta bildirimi gönderilmeyecek.

YouTube can sıkıcı e-posta bildirimlerini sonlandıracak Tam Boyutta Gör

Google, YouTube'un yakında kullanıcılara e-posta bildirimleri göndermeyi bırakacağını duyurdu. Alınan karar şirketin resmi blog sayfası aracılığıyla açıklandı.

Bildiğiniz üzere popüler video paylaşım platformu YouTube, kullanıcıları abone oldukları kanallara yüklenen yeni videolar, canlı yayınlar ve diğer güncellemeler hakkında bilgilendirmek için çeşitli yöntemler kullanıyor.

Platform akıllı telefonlara ve tarayıcılara bildirim gönderdiği gibi aynı zamanda e-posta da yolluyor. Ancak e-posta bildirimleri 13 Ağustos itibarıyla sona erecek.

YouTube can sıkıcı e-posta bildirimlerini sonlandıracak Tam Boyutta Gör

E-posta bildirimlerini açan yok

Google bu kararı son derece basit bir nedenden dolayı aldı. Zira yapılan incelemelerde, bu e-posta bildirimlerinin açılma oranının %0.1 olduğu belirlendi. Çoğu kişi de YouTube'dan gelen bildirimleri girekt olarak spam klasörüne gönderiyor.

Kullanıcıları abone oldukları kanalın yeni videolarını izlemeye iten etkili yolun YouTube mobil uygulamasından gelen bildirimler olduğu belirtildi. Bu nedenle Google bu iletişim kanalını geliştirmeyi planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim