Anlık Bildirim

Telegram, OnlyFans'a mı dönüşüyor? Gönderiler ücretli yapılabilecek

Telegram mesajlaşma uygulamasında "gizli" gönderiler keşfedildi. Bu gönderileri görmek için tıpkı OnlyFans sitesinde olduğu gibi ödeme yapmanız gerekiyor.       
Telegram, OnlyFans'a mı dönüşüyor? Gönderiler ücretli olabilecek Tam Boyutta Gör
Telegram geliştiricileri, özel içerikler için yeni bir ödeme şekli sağlayan @donate adlı özel bir bot yayınladı. Botun yardımıyla kullanıcılar, yayınlarının içeriğini (fotoğraf veya video) gizleyebilecek ve görmek isteyen kullanıcılardan ücret talep edebilecekler.

Şu an test aşamasında

Gizlenen gönderinin içeriği başlangıçta standart bir mesajlaşma animasyonu ile gizleniyor ve yayına erişmek için ödenmesi gereken tutar gönderinin üzerinde beliriyor. İçeriğe tıkladığınızda ise tutar ve ödeme yöntemini içeren bir pencere açılarak banka kartı ile ödeme yapmanız sağlanıyor.

Telegram, OnlyFans'a mı dönüşüyor? Gönderiler ücretli olabilecek Tam Boyutta Gör
OnlyFans'a benzer işlevin şu anda halka açık test aşamasında olduğu belirtiliyor. Ekran görüntülerine bakılırsa ödemeler, her ülkenin kendi para birimiyle yapılabilecek. Gelen bilgilere göre, gönderilerinden ücret talep etmek isteyen kullancıların ise en az 100'den fazla abonesi olması gerekecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim