Anlık Bildirim

Yuvarlak akıllı telefon Cyrcle Phone 2.0 tanıtıldı

İlk versiyonu geçtiğimiz yıl duyurulan ve yuvarlak yapısıyla dikkat çeken Cyrcle Phone'un ikinci versiyonu da tanıtıldı. 999 dolarlık fiyatla satılacak.

Yuvarlak akıllı telefon Cyrcle Phone 2.0 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Cyrcle Phone 2.0 adlı ikinci yuvarlak Android akıllı telefon piyasaya çıktı. Bu tür ilk cihaz geçen yılın başlarında piyasaya sürülmüştü.

Yuvarlak gövdeli ve kare ekranlı selefi Cyrcle Phone'dan farklı olarak yeni cihaz, gövdesiyle aynı yuvarlak ekrana sahip. Cyrcle Phone 2.0, mısırdan elde edilen özel bir plastik içine yerleştirilmiştir. Akıllı telefonun düğmeleri ise geri dönüştürülmüş TPU'dan (Termoplastik poliüreta) yapılmış. Cihaz, 800 × 800 piksel çözünürlüğe ve 87,6 mm çapa sahip dairesel 3.45 inç IPS ekrana sahip.

999 dolarlık fiyat etiketine sahip

Cyrcle Phone 2.0'ın performansı, 3 GB RAM ile eşleştirilmiş modeli açıklanmayan bir Qualcomm Snapdragon yonga seti tarafından sağlanıyor. Dahili bellek sadece 32 GB. Ayrıca akıllı telefon, arka ve ön olmak üzere 13 megapiksel kameralar, çıkarılabilir 2000 mAh pil ve USB Type-C şarj cihazı ile birlikte geliyor.

Öte yandan iki Sim kart, 4G LTE, Wi-Fi 802.11a / b / g / n / ac, Bluetooth: BT4.2LE, NFC, GPS ve iki adet 3,5 mm kulaklık jakı desteği mevcut. Akıllı telefon yuvarlak ekran için optimize edilmiş Android 10 çalıştırıyor. Bu sayede kullanıcılar, uygun gördükleri herhangi bir uygulamayı yeniden boyutlandırabiliyorlar.

Cyrcle Phone 2.0, Kickstarter kitle fonlama platformu üzerinden 999 dolar karşılığında edinilebilir. İlk partinin teslimatı gelecek yıl Eylül ayında başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17303 kez okundu.
27 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cyrcle Phone 2.0, Cyrcle Phone ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim