Anlık Bildirim

Zoom şimdi de eposta hizmetine başlıyor

Görüntülü görüşme uygulamaları arasında yıldızı bir anda parlayan Zoom yakın dönemde eposta hizmeti de sunmayı planlıyor. Firma pandemi sonrasına hazırlık yapıyor.

Zoom şimdi de eposta hizmetine başlıyor

Pandeminin etkisiyle 2020 yılının en başarılı uygulaması olmayı başaran Zoom yeni dönem için hazırlıklara başladı. Görüntülü görüşme uygulamasının yanında eposta ve takvim uygulaması da planlar arasında.

Zoom eposta hizmeti

Pandemi döneminde yoğun bir görüntülü görüşme trafiğine sahne olan Zoom uygulaması şirket olarak da önemli bir yükseliş yaşadı. Bununla birlikte yeni dönemde normalleşme beklentileri haliyle görüntülü görüşme uygulamalarına olan ilgiyi azaltabilir.

Firmaya yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre bir eposta ve takvim uygulaması için hazırlıklar başladı. Eposta uygulaması öncelikli proje ve işler yolunda giderse 2021 yılının başlarında hizmete sunulması düşünülüyor.

Zoom markası insanların ofislere ve iş yerlerine döndükten sonra yine ilgi göstermesini istiyor. Böylece görüntülü görüşme, eposta ve takvim uygulamalarını entegre eden bir ekosistem oluşturabilecek. Elbette bunlar pandeminin gidişatıyla doğrudan alakalı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim