Anlık Bildirim

1 yıllığına PlayStation'a özel kalması beklenen Final Fantasy VII Remake'in özel kalma süresi uzatıldı

Oyun dünyasının önemli oyunlarından biri olan Final Fantasy VII'nin yeniden yapılmış versiyonu Final Fantasy VII Remake'in özel kalma süresi uzatıldı.

1 yıllığına PlayStation'a özel kalması beklenen Final Fantasy VII Remake'in özel kalma süresi uzatıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Square Enix'in yaptığı, oyun dünyasının en önemli yapımlarından birisi olan Final Fantasy VII'nin yenilenmiş versiyonu Final Fantasy VII Remake, geçtiğimiz yıl PlayStation için yayınlanmıştı. Oyun PlayStation konsollarına özel olarak çıkış yaptı. Konsollarda PlayStation'a özel olmasının yanı sıra oyun çıkışından belirli bir süre sonra PC'ye de gelecekti. Normalde bu süre 1 yıldı ancak geçtiğimiz günlerde bu sürenin uzatıldığı açıklandı.

Normalde geçtiğimiz ay bu süreli özel olma durumu bitmişti ancak geçtiğimiz aylarda duyurulan Final Fantasy VII Remake'in genişlemesi Intergrade sebebiyle bu süre uzatıldı. Intergrade'in son fragmanına göre oyun, altı ay daha PlayStation'a özel kalacak. Yani 2022 yılına kadar oyun PlayStation'a özel kalacak.

Bu süreli özel kalma durumu bitince oyun bir süre sonra büyük bir ihtimalle PC için de çıkış yapacak. Geçtiğimiz günlerde Final Fantasy VII Remake Intergrade için son fragman yayınlanmıştı. Onu da aşağıda bulabilirsiniz.

Son olarak Final Fantasy VII Remake'in ikinci bölümü de geliştirilmeye devam ediyor. Square Enix'in açıklamasına göre süreç gayet iyi ilerliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim