Anlık Bildirim

15.6 inçlik Xiaomi Mi Notebook duyuruldu

Yeni Xiaomi Mi Notebook dizüstü modeli Mi Notebook Air ve Mi Notebook Pro arasına yerleşiyor. Xiaomi Mi Notebook özellikleri ve fiyatını haberimizde bulabilirsiniz.

Dizüstü pazarında yavaş yavaş kitlesini genişleten Xiaomi yeni bir model daha duyurdu. Yeni 15.6 inçlik Xiaomi Mi Notebook daha güçlü ve grafik anlamında da giriş seviyesi oyuncuları tatmin edecek.

Xiaomi Mi Notebook özellikleri ve fiyatı

Daha önce Mi Notebook Air, Mi Notebook Pro ve Mi Notebook GTX modelleri olan Xiaomi böylece araya yerleşecek bimodel daha piyasaya sürmüş oldu.

15.6 inçlik Full HD ekrana sahip olan dizüstü modeli sekizinci nesil Intel Core i5 veya i7 işlemcilerle donatılmış. Yedinci nesle göre performans yüzde 40 artarken GeForce MX110 2GB ekran kartı ile de çevrim içi oyunlar için iyi bir alternatif olabilecek.

Daha güçlenen sistem için daha iyi bir soğutma çözümü geliştirilmiş. Çift fanın yanında 2+2 şeklinde ısı boruları sıcak havayı daha verimli bir şekilde dışarıya atıyor.

Intel Core i5 işlemcili versiyonda 4GB veya 8GB RAM seçeneği mevcut. Core i7 işlemcili versiyonda ise 8GB RAM yer alıyor. Depolama kapasitesi ise 128GB SSD+1TB HDD şeklinde ayarlanmış.

Tam boy klavye ve numara takımı yer alan Mi Notebook modelinin çift 3W hoparlörü ses konusunda da iddialı. USB 2.0 ve 3.0 portlarının olduğu modelde USB Tip-C bağlantısına yer verilmemiş. Yeni model Core i5 versiyonu 582$-655$ şeklinde, Core i7 versiyonu ise 727$ şeklinde satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim