Anlık Bildirim

2016 Yaz Olimpiyatları sanal gerçeklik ortamında izlenebilecek

2016 Rio Olimpiyatları, bir süredir iddia edildiği gibi sanal gerçeklik cihazları üzerinden izlenebilecek. Bu özel sanal gerçeklik yayını hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.
Dünyanın en kapsamlı spor etkinliği olan Olimpiyat Oyunları'nın bu yılki ayağı bir ilke sahne olacak. Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde düzenlenecek olan 2016 Yaz Olimpiyatları, sanal gerçeklik ortamında izlenebilecek. 2016 Yaz Olimpiyatları'nın yayın haklarını elinde bulunduran Amerikan televizyon kanalı NBC'nin yayın planı içinde, sanal gerçeklik kullanıcılarına yönelik içerikler sunmak da yer alıyor.
ABC News'in haberine göre NBC, 2016 Yaz Olimpiyatları'ndan yaklaşık 85 saatlik içeriği sanal gerçeklik kullanıcılarının beğenisine sunmayı planlıyor. Ancak bu içerikleri izleyebilmek için Samsung'un sanal gerçeklik cihazını kullanmanız gerekiyor. Diğer sanal gerçeklik cihazlarına yönelik olarak içerik yayınlanması beklenmiyor.
Rio Olimpiyatları'nın sanal gerçeklik cihazları üzerinden izlenebileceği bir süredir gündemdeydi, ancak NBC'nin yayın planlarını açıklaması ile birlikte bu durum hem resmileşmiş oldu, hem de yayınlanacak içerikler hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.
Paylaşılan bu bilgilere göre bu yılki olimpiyatların açılış ve kapanış seremonileri sanal gerçeklik cihazları üzerinden 360 derece olarak izlenebilecek. Ayrıca erkek basketbolu, jimnastik ve koşu müsabakaları da sanal gerçeklik cihazları için yayınlanacak içerikler arasında yer alacak. Samsung sanal gerçeklik cihazı bulunanlar, tüm bu özel içeriklere NBC Sports uygulaması üzerinden ulaşabilecekler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim