Anlık Bildirim

2019 yılının en iyi fotoğrafları yayımlandı

Galerideki fotoğraflar 2019 yılının en etkileyici yarışmalarından biri olan ‘’Pano Ödülleri’’ adlı yarışmadan edinildi. Galeride gizemli mikroskopik dünyaya ait fotoğraflar da yer alıyor.

2019 yılının en iyi fotoğrafları yayımlandı Tam Boyutta Gör

Yeni yıl yaklaşırken, New Atlas kurumu yeni yılı kutlamak ve daha keyifli hale getirmek amacıyla 2019 yılına ait en iyi fotoğrafları derledi. New Atlas’ın düzenlediğ galerideki fotoğraflar ‘’en iyinin de en iyisi’’ olarak tanımlanmakla birlikte galeride drone ile yapılan çekimlerden mikroskop ile yapılan çekimlere uzanan geniş bir yelpazede fotoğraf türleri bulunuyor.

 

Galerideki fotoğraflar 2019 yılının en etkileyici yarışmalarından biri olan ‘’Pano Ödülleri’’ adlı yarışmadan edinilmekle birlikte yarışma için belirlenen fotoğraf oranları 2:1 veya 1:2 şeklinde düzenlenmişti.

 

Aynı zamanda mikroskopik dünyanın ve mikroskopik ortamın harikalarını yakalayabilmek için Nikon firması Nikon Küçük Dünya Fotoğraf yarışması adını verdiği bir yarışma düzenlemişti. Galeride gizemli mikroskopik dünyaya ait fotoğraflar da yer alıyor.

 

 

Fotoğrafları daha yakından incelemek için galeriyi ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim