Anlık Bildirim

2021 BMW 4 Serisi Gran Coupe, yeni tasarım ve teknolojilerle geldi

Tasarımı ve teknolojileri yenilenen ve selefine kıyasla büyüyen 2021 BMW 4 Serisi Gran Coupe ailesinde 48V hafif hibrit desteğinin de dahil olduğu benzinli ve dizel üniteler sunuluyor. İşte detaylar:

2021 BMW 4 Serisi Gran Coupe, yeni tasarım ve teknolojilerle geldi Tam Boyutta Gör

BMW modelleri, büyük böbrek ızgaranın dikkat çektiği yeni tasarım dili doğrultusunda birer birer yenileniyor. Alman marka bu kez 2021 BMW 4 Serisi Gran Coupe ile karşımızda.

Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupe özellikleri ve fiyatı

Selefiyle karşılaştırıldığında yeni 4 Serisi Gran Coupe 15 cm daha uzun, 2,5 cm daha geniş ve 5 cm daha yüksek bir gövdeye sahip. Bunun yanı sıra aks mesafesinin 4,5 cm, iz genişliğinin de önde 4 cm ve arkada yaklaşık 2 cm kadar arttığını söylemek mümkün. Ölçülerdeki bu artış sayesinde otomobilin daha ferah bir yaşam alanı sunması sağlanmış. Sunulan bagaj hacmiyse 470 litre olarak açıklandı.

2021 BMW 4 Serisi Gran Coupe ailesi dört ve altı silindirli ünitelerle tercih edilebiliyor. Benzinli tarafta 420i Gran Coupe ve 430i Gran Coupe, dizel kanadındaysa 420d Gran Coupe ve onun dört tekerlekten çekişli seçeneği 420d xDrive Gran Coupe bulunuyor. Benzinli modeller sırasıyla 184 beygir ve 245 beygir güç sunuyor. Dizel üniteyse 190 beygir güç çıkışına sahip.

2021 BMW 4 Serisi Gran Coupe, yeni tasarım ve teknolojilerle geldi Tam Boyutta Gör

Yeni BMW M440i xDrive Gran Coupe'de ise 3.0 litre altı silindirli ünite mevcut. Söz konusu model, 374 beygir güç ve 500 Nm tork üreten bu ünite sayesin de 0-100 km/s hızlanmasını 4.4 saniyede tamamlıyor. Dizel ünitelerde ve M440i xDrive Gran Coupe'de 48V hafif hibrit desteği mevcut. Öte yandan tüm motor seçeneklerinde 8 ileri Steptronic şanzıman standart. En güçlü seçenekteyse Steptronic Sport şanzıman kullanılmış.

Alman marka 2021 BMW 4 Serisi Gran Coupe'nin selefine kıyasla daha iyi yol tutuş sağladığının altını çiziyor. Artan iz genişliği, 50:50'ye yakın ağırlık dağılımı, ağırlık merkezinin daha alçakta olması ve süspansiyon sisteminde yapılan iyileştirmelerin bu iyileşmedeki payı büyük. M440i xDrive'da bunlara ek olarak M Sport frenler, M Sport diferansiyel ve adaptif M süspansiyon gibi özellikler karşımıza çıkıyor.

2021 BMW 4 Serisi Gran Coupe, yeni tasarım ve teknolojilerle geldi Tam Boyutta Gör

Yeni 4 Serisi Gran Coupe ailesinda standart veya opsiyon olarak sunulan pek çok güvenlik sistemi mevcut. Hız limiti yardımcısı, aktif hız sabitleyici, ileri çarpışmadan kaçınma uyarısı, şeritten ayrılma uyarısı, aktif kör nokta uyarısı ve arka çapraz trafik uyarısı gibi pek çok özelliği bunlara örnek göstermek mümkün. Bunun yanı sıra tüm yeni 4 Serisi Gran Coupe modelleri BMW Dijital Anahtar özelliği ve uzaktan yazılım güncelleme desteğini standart olarak sunuyor.

2021 BMW 4 Serisi Gran Coupe ailesinin fiyatları Almanya'da 45,800 eurodan başlıyor. M440i xDrive Gran Coupe için belirlenen başlangıç fiyatıysa 67,200 euro.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12825 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, otomotiv ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim