Anlık Bildirim

Yeni 2022 Opel Astra'nın tasarımından ilk ipuçları geldi!

PSA çatısı altında ürün gamını elden geçiren Opel'in yeni Adımı 2022 model Astra olacak. Şirketin kompakt hatchback modelle ilgili hazırlıkları sürerken yeni Astra'dan ilk resmi ipuçları geldi.

yeni 2022 opel astra arka tasarım Tam Boyutta Gör

Yeni 2022 Opel Astra ile ilgili söylentiler yerini resmi bilgilere bırakmaya başladı. Opel, yeni Astra'nın iç ve dış tasarımı hakkında ipuçları veren ilk görselleri "elektriklenme" başlığıyla paylaştı.

Yeni Opel Astra iç ve dış tasarım

Paylaşılan ipuçlarına göre yeni 2022 Opel Astra da markanın "Opel Vizor" tasarımı kapsamında yeni bir yüze kavuşacak. Hatırlanacak olursa, logo ve farların tek bir çerçeve içerisinde ele alındığı bu siyah paneli ilk kez yeni Mokka'da görmüştük. Bu doğrultuda IntelliLux LED matrix farlar da yeni nesil Astra'nın özellikleri arasında olacaktır.

Öte yandan, görselin birinde yeni 2022 Astra'nın yan ayna kapakları ve A sütununun siyah renkte olduğunu görüyoruz. Bu da gösteriyor ki müşteriler kompakt hatchback'te siyah ve diğer gövde renkleriyle kontrast oluşturabilecek.

Yeni 2022 Opel Astra'nın iç mekanında da sürücü odaklı bir yerleşim olacağını görüyoruz. Yeni nesil Pure Panel adı verilen, bitişik dijital gösterge ve multimedya ekranlarından oluşan panel göze çarpıyor. Opel, konsolda fiziksel düğme kullanımını azalttıklarını belirtiyor. Öte yandan merkezdeki ekranın altında bulunan piyano tuşu benzeri yerleşime sahip düğmeler de oldukça şık görünüyor. Bunun yanı sıra ergonomik koltuklar ve yeni direksiyon da 2022 Astra'nın özellikleri arasında yer alacak.

yeni opel astra iç tasarım Tam Boyutta Gör

Yeni Astra, Peugeot 308 gibi modellerde kullanılan EMP2 platformu üzerine inşa edilecek. Opel, yeni nesilde hatchback ve station wagon gövde tiplerinin bulunacağını onayladı. Motor seçenekleri henüz açıklanmış değil fakat dizel ve benzinli ünitelerin yanı sıra elektrik destekli seçenekler de göreceğimizi biliyoruz. Bu destek muhtemelen PHEV yani şarj edilebilir hibrit olarak karşımıza çıkacak. Bunun yanı sıra 296 beygirlik, dört tekerlekten çekişli bir PHEV versiyon da söylentiler arasında.

Opel CEO'su Michael Lohscheller, "Yeni Astra, kompakt modelimizin 30 yıllık tarihinde heyecan verici yeni bir sayfa açacak" şeklinde konuştu. Yeni Astra, şirketin Almanya'daki Russelsheim fabrikasında üretilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
28574 kez okundu.
25 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, otomotiv ve
3 etiket daha astra l astra Galeri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim