Anlık Bildirim

İkonik Lada Niva Bronto, güncellenen iç mekanıyla Rusya'da siparişe açıldı

Lada Niva'nın arazi dinamiklerini fabrika çıkışlı olarak yükselten Niva Bronto, 2021 model yılı güncellemesiyle birlikte daha konforlu ve ısıtmalı koltukla gibi özelliklere kavuşuyor. İşte detaylar:

2021 Lada Niva Bronto Rusya'da siparişe açıldı Tam Boyutta Gör

Yıllardır değişmeyen tasarımıyla otomotiv dünyasında bir ikon haline gelen Lada Niva'yı pek çoğumuz tanıyoruzdur. Rusya'da bu modelin bir de Lada Niva Bronto isimli versiyonu mevcut ve şirket 2021 model yılı için güncellenen bu versiyon için siparişleri almaya başladı.

Lada Niva Bronto aslında standart versiyonun arazi yeteneklerini artıran bir satış sonrası tuning paketiydi fakat Avtovaz'ın şirketi satın almasının ardından fabrikadan çıkan bir seçenek halini aldı. Rus üretici geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada raf ömrü dolan Niva Bronto'nun üretimini sonlandıracaklarını açıklamıştı fakat yüksek talep karar değişikliğine neden oldu.

Niva Bronto'da neler değişti?

Standart üç kapılı Lada Niva'yı temel alan Bronto'daki 2021 model yılı güncellemesinin iç mekana yoğunlaştığı belirtiliyor. Şimdilik elimizde yukarıdaki görselden fazlası yok fakat kabin tasarımının Niva Legend'daki tasarımın biraz değiştirilmiş hali olacağını düşünebiliriz. Yapılan açıklamaya göre bu alanda yeni bir gösterge paneli, daha konforlu ve ısıtmalı koltuklar, yeni iklimlendirme sistemi ve daha modern kabin ışıkları gibi güncellemeler bulunacak. Öte yandan kabine yansıyan gürültü ve titreşimi azaltmaya yönelik yalıtımın artırıldığı da verilen bilgiler arasında.

2021 Lada Niva Bronto Rusya'da siparişe açıldı Tam Boyutta Gör

Niva Legend'ın kabin tasarımı

2021 Lada Niva Bronto'nun Luxe ve Prestige isimli iki donanım seviyesi bulunacak. Luxe donanım seviyesinde metal tamponlar, tavan rayları, dodikler ve arazi lastikleriyle çevrili 15 inç jantlar bulunuyor. Görseldeki Prestige donanım seviyesindeyse plastik tamponlar, farklı panjur tasarımı, sis lambaları, plastik dodikler ve marşpiyel koruması mevcut. Tavandaki aydınlatma paneli ve özel kamuflaj gövde rengi de opsiyon listesindeki özelliklerden.

İsim ve şekil ne kadar değişirse değişsin Niva'nın kaputu altında 1.7 litre benzinli atmosferik motor karşımıza çıkıyor. 83 beygir güç ve 129 Nm tork üreten motor, 5 ileri manuel şanzıman ve 4WD sistemle kombine ediliyor. Öte yandan Niva Bronto'nun standart versiyondan farklı özellikleri arasında ön-arka kilitli diferansiyel, daha sağlam bir arka aks ve yerden yüksekliği 240 mm'ye çıkaran güçlendirilmiş süspansiyon bulunuyor.

2021 Lada Niva Bronto'nun fiyatı açıklanmadı fakat Niva Legend'dan çok uzaklaşması beklenmiyor. Legend'ın Rusya'daki fiyatı 632.900 ruble'den (73.400 TL) başlıyor. Aşağıdaki galeride güncellemeden önceki Niva Bronto'nun görsellerini bulabilirsiniz. Dış tasarımda zaten pek bir değişim yok gibi görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18569 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, lada ve
3 etiket daha niva s5 hf bronto
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim