Anlık Bildirim

2022 Kia Sportage'ın resmi ipucu görselleri paylaşıldı!

Yeni nesil Sportage ile ilgili meraklı bekleyiş sürerken, Kia cephesinden SUV modelin iç ve dış tasarımı hakkında ipuçları veren yeni görseller geldi. İşte detaylar:

2022 Kia Sportage yan tasarım Tam Boyutta Gör

Şimdiye dek kamuflajlı fotoğraflarla karşımıza çıkan 2022 Kia Sportage'dan resmi ipuçları gelmeye başladı. Koreli marka, yenilenen SUV modelinin iç ve dış tasarımına ilişkin görseller paylaştı.

2022 Kia Sportage'ın tasarımı 8 Haziran'da açığa çıkacak

Yeni Kia Sportage'ın tasarımı 8 Haziran'da tamamen açığa çıkacak. Ardından dünya prömiyerini Temmuz ayında Kore'de gerçekleştirecek yeni Sportage'ın Avrupa'da satılacak versiyonu da Eylül ayında karşımıza çıkacak.

Paylaşılan görseller fazla detay vermese de 2022 Kia Sportage'ın selefine göre evrim niteliğinde bir değişimle piyasaya sürüleceğini görebiliyoruz. Markanın "Opposites United" isimli tasarım felsefesini kullanan yeni Sportage'ın ön bölümünde bumerang benzeri LED gündüz farları dikkat çekiyor. Yan aynaların kapıya taşındığı görülürken, şişkin çamurlukların da 2022 Sportage'ı oldukça kaslı gösterdiğini söyleyebiliriz.

2022 Kia Sportage'dan ipuçları geldi: Ne zaman tanıtılacak? Tam Boyutta Gör

2022 Kia Sportage, geriye doğru eğimli tavana sahip olmayı sürdürüyor. Öte yandan, arka cam üzerindeki spoyler ve C sütunundaki camın arkaya doğru uzaması, yenilenen SUV'u olduğundan uzun göstermiş. Yeni Sportage'ın arka bölümünde de farklı şekle ve grafiklere sahip LED stoplar dikkat çekiyor. Üstelik tam göremesek de bu parçalar ışık şeridiyle birbirine bağlanmış gibi görünüyor.

Elimizde yeni nesil Sportage'ın iç mekanına ilişkin bir görsel de mevcut. Bu kapsamda, geçtiğimiz aylarda tanıtılan EV6'da da yer verilen bitişik ekran tasarımı yeni Sportage'da da yer alacak. Bu kavisli panel altında toplanacak gösterge ve multimedya ekranları, dikey olarak konumlandırılan havalandırma menfezlerinin arasına sıkıştırılmış. Merkezdeki ekranın hemen altında klima kontrolleri yer alırken, sürücünün önünde de multimedya tuşlarına sahip üç kollu direksiyon göze çarpıyor.

Önümüzdeki haftalarda 2022 Kia Sportage ile ilgili daha fazla bilgi öğreneceğiz. Son gelişmeleri siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18059 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
2022 sportage, SUV
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim