Anlık Bildirim

Tesla Model S Plaid bir hafta ertelendi: En çabuk hızlanan seri üretim otomobili olacak

Tesla, 0'dan 100 km/s hıza 2 saniyeden daha kısa sürede çıkabilen Model S Plaid'in teslimatlarını bir hafta erteledi. Elon Musk'a göre araca bir hafta daha ince ayar yapılması gerekiyor.

Tesla Model S Plaid bir hafta ertelendi Tam Boyutta Gör

Amerikalı otomobil üreticisi Tesla, amiral gemisi elektrikli sedan Model S Plaid'in teslimatlarını 7 gün erteledi. Söz konusu gecikme Tesla CEO'su Elon Musk tarafından açıklandı.

Deneyimli yönetici Tesla Model S Plaid'in bir hafta daha ince ayara ihtiyacı olduğunu söyledi. Musk ayrıca otomobilin uzay aracı gibi hissettirdiğini ifade etti.

Dana önce şirketin 3 Haziran'da bir teslimat etkinliği düzenleyeceği belirtilmişti. Yeni tarih 10 Haziran. Tesla Model S Plaid, dünyanın en çabuk hızlanan seri üretim aracı olarak karşımıza çıkacak.

Tesla Model S Plaid bir hafta ertelendi Tam Boyutta Gör

Porsche 918 Spyder'ı tahtından edecek

Otomobilin 0'dan 100 km/s hıza 2 saniyeden daha kısa sürede ulaşabildiği söyleniyor. Şu anda bu unvan 0'dan 100 km/s hıza 2.1 saniyede çıkan Porsche 918 Spyder modelinin elinde.

Ayrıca Tesla Model S Plaid'in tam şarjla yaklaşık 840 kilometre yol yapabildiği ve saatte 320 kilometre hıza ulaşabildiği belirtiliyor. Otomobilin yurt dışı fiyatı 139.990 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim