Anlık Bildirim

2023 Acura Integra ortaya çıktı: Şimdilik bir prototip

2022'nin ortasında satışa sunulması beklenen yeni Acura Integra, şimdilik bir prototip olarak karşımızda olsa da üretim versiyonunda tasarım olarak büyük değişim olması beklenmiyor.

2023 Acura Integra ortaya çıktı: Şimdilik bir prototip Tam Boyutta Gör

Uzun süredir ipucu görselleriyle karşımıza çıkan 2023 Acura Integra bugün resmi olarak gösterildi. Karşımızda duran otomobil henüz bir prototip olsa da üretim tarafında büyük değişim beklenmiyor.

2023 Acura Integra tasarımı

İlk nesilde olduğu gibi liftback sedan formunda tasarlanan 2023 Acura Integra prototipinin ön bölümünde LED aydınlatmalar ve keskin geçişli LED gündüz farları dikkat çekiyor. Elmas şekilli geniş panjur ve merkez hava girişi parlak siyah renkte karşımıza çıkarken, tampon kenarlarında da yuvarlak sis farları göze çarpıyor.

İkonik Integra Type R'ı anımsatan gövde rengi ve tavanda, aynalarda ve arka difüzörde bulunan parlak siyah detaylarıyla dikkat çeken modelin arkasında da yuvarlak egzoz çıkışları, öndeki aydınlatmalarla uyumlu LED stoplar ve entegre bagaj spoyleri göze çarpıyor. 19 inçlik mat siyah jantlar, Brembo yüksek performanslı frenler ve sarı kaliperler de diğer detaylardan.

2023 Acura Integra ortaya çıktı: Şimdilik bir prototip Tam Boyutta Gör

Civic temelli modelin teknik detayları henüz belli değil, ancak Civic Si'deki 1.5 litre turbo dört silindirli üniteden güç alacağını biliyoruz. Bu motor Civic Si'de 200 beygir güç ve 260 Nm tork üretiyor. 2023 Acura Integra'da bu gücün artıp artmayacağı henüz belli değil. Öte yandan, manuel şanzımanın tek seçenek olduğu Civic Si'nin aksine Acura Integra'da otomatik seçeneği de bulunacak.

Yeni Acura Integra'nın seri üretim versiyonu 2022'nin ortalarında satışa sunulmuş olacaktır. Net fiyat belli değil, ancak başlangıç fiyatının 30 bin dolar civarında olacağı onaylandı. Otomobilde önden çekişin standart olacağını da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12821 kez okundu.
12 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, acura ve
3 etiket daha integra MX25AQ sedan
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim