Anlık Bildirim

TOGG'dan C-Sedan açıklaması: "Çalışmalara başladık"

TOGG sedan modelinin ne zaman çıkacağı çokça merak ediliyor. Bu konuda açıklamalarda bulunan TOGG CEO'su, C-Sedan için çalışmalara başladıklarını duyurdu.        

togg sedan Tam Boyutta Gör

Türkiye'nin otomobili projesinde ilk model olan C-SUV'dan sonra bir de C-Sedan üretilecek. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, yerli otomobilde C-Sedan ile ilgili çalışmalara da başladıklarını duyurdu.

TOGG, 2019'un sonunda yapılan ilk gösterimde C-SUV'un yanı sıra C-Sedan'ın prototipini de sergilemişti. Otomobilin tasarımı büyük beğeni toplamıştı. Ancak üretilecek ilk model C-SUV olduğu için sonrasında sadece bu modele odaklanıldı. Öyle ki kısa süre önce prototiplerin üretim ve test süreçlerine ilişkin çeşitli paylaşımlar görmüştük.

togg c sedan ne zaman

TOGG C-SUV'un prototiplerinde ilk sergilenen araca göre çeşitli değişimler görmüştük. Ön panjur ve farlar daha farklı formda karşımıza çıkarken, kameralar yerine yan aynalar, gizli kapı kolları yerine de geleneksel parçaların getirildiği dikkat çekiyordu. Benzer özellikler yukarıda gördüğünüz gibi C-Sedan'da da göze çarpıyor. Bu kapsamda aynı değişimlerin yaşanmasını bekleyebiliriz.

TOGG sedan ne zaman çıkacak?

Şirketin Gemlik'teki üretim tesisinde 2022'nin sonunda üretime başlanması planlanıyor. İlk olarak C-SUV üretim bandından inecek. Ardından C-Sedan ve diğer gövde tipleriyle beraber model sayısı 5'e tamamlanacak. TOGG C-Sedan modelinin çıkış tarihiyle ilgili henüz bir detay paylaşılmadı.

"Ülkemizde 18 ay kaldıktan sonra yurt dışına açılmak istiyoruz"

Yaptığı açıklamada, 2023 yılının ilk çeyreğinde C-SUV modeli piyasaya lanse edeceklerini belirten Karakaş, başarının sürdürülebilmesi için ihracat yeteneğinin de olması gerektiğini belirterek, "Önce ülkemizde 18 ay kadar kalarak ve oradaki başarımızı vurgulayarak yurt dışına açılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18530 kez okundu.
61 kişi, toplam 73 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yerli otomobil, Türkiye Haberleri ve
2 etiket daha TOGG togg sedan
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim