Anlık Bildirim

2024 Skoda Octavia test sürüşünde görüntülendi

Önümüzdeki yılın sonlarına doğru piyasaya sürülecek olan 2024 model Skoda Octavia ilk kez test sürüşünde ortaya çıktı. İşte otomobilin detayları...              

2024 Skoda Octavia test sürüşünde görüntülendi Tam Boyutta Gör

2024 Skoda Octavia liftback ve station wagon prototipleri ilk kez Avusturya'da bir yol testinde görüntülendi. Casus fotoğraflar Motor1.com portalında yayınlandı.

VW grubunun son içten yanmalı motoru ile gelebilir

Test otomobilinin tamamen kamuflajla değil, sadece ön ve arka kısımlarının kaplanmış olması dikkat çekiyor. Bunun nedeni muhtemelen tasarımdaki ana değişikliklerin sadece bu yerlerde gerçekleşmesi ve orta kısımda saklanacak fazla bir şey olmaması. Skoda Octavia 2024'ün yeni farlar, stop lambaları, ızgara, kaput ve tamponla gelmesi bekleniyor.

2024 Skoda Octavia test sürüşünde görüntülendi Tam Boyutta Gör

Yeni Skoda Octavia'nın hangi özelliklerle donatılacağını hünüz bilinmese de bazı tahminler var. Kaputun altında, şirketin yalnızca elektrikli araçlara odaklanmadan önce, VW Grubu tarafından son kez geliştirilen yeni bir içten yanmalı motorun olma ihtimali yüksek. Mevcut dördüncü nesil Skoda Octavia, 2019'un sonunda piyasaya sürülmüştü. Yeni neslin ya 2023'ün sonundan önce ya da 2024'ün başlarında satışa çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim