Anlık Bildirim

RTX 2070 Super, çıkan bir ev yangınından sağ kurtulmayı başardı

Hız aşırtma deneyleri ve elektronik devre kartlarına ait teknik bilgisiyle tanınan Der8auer kanalı, paylaştığı bir videoda yangından çıkarılan RTX 2070 Super ekran kartını çalıştırmayı başardı.

Popüler bir YouTuber ve hız aşırtmacı olan Der8auer, 'Kill my case' adlı ilginç bir programı olan Caseking'i (Alman PC donanım perakendecisi) ziyaret etti. Şirket, kapsamlı elektronik bilgisine sahip Der8auer tarafından incelenmesi için yanan daireden çıkarılan bir bilgisayar almaya karar verdi.

2070 Super yangından sağ çıkmayı başardı Tam Boyutta Gör

İşlemci (AMD Ryzen 7 2700X) büyük bir AIO soğutucu bloğuyla kullanıldığından yangın esnasında herhangi bir zarar görmemiş. Diğer bileşenler için işler o kadar şanslı olmamış, RAM bellek, güç kaynağı ve anakart kullanılamaz duruma gelmiş, egzos fanı ise tamamen erimiş. Şaşırtıcı bir şekilde ekran kartı, plastik kaplamaya çok fazla fiziksel zarar vermeden bütünlüğünü korumayı başarmış, lakin fanlara ait kablo ve elektronik parçaların hepsi zarar görmüş ve kullanılamaz hale gelmiş. 

Yüksek sıcaklıklar için endişeye son

Temizlik ve gerekli ölçümlerin ardından teste hazır olan MSI RTX 2070 Super ekran kartı, sağlam kalmış DisplayPort çıkışı kullanılarak çalıştırıldı. Sorunsuz bir şekilde çalışan ekran kartı, bilgisayar bileşenlerinin aşırı sıcaklıklara karşı ne kadar iyi tasarlandığını kanıtlar nitelikte. Okuyucularımızın, bu haberden sonra yüksek ekran kartı sıcaklıkları için endişelenmesine gerek kalmadığı söylenebilir.

2070 Super yangından sağ çıkmayı başardı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10567 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, rtx ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim