Anlık Bildirim

"4.7" iPhone 6'nın üretimi bu ay, 5.5" iPhone 6'nın üretimi gelecek ay başlıyor"

'4.7' iPhone 6'nın üretimi bu ay, 5.5' iPhone 6'nın üretimi gelecek ay başlıyor' Tam Boyutta Gör

Dünyanın önde gelen haber ajansı Reuters’ın Çin’li Economic Daily’ye dayandırdığı haberine göre Apple’ın iPhone 6 üretimine sayılı günler kaldı.


2007’den bu yana seleflerine kıyasla önemli değişikliklerle karşımıza çıkması beklenen yeni iPhone’un satışa sunulma tarihi yaklaştıkça, güvenilir haberler de çoğalıyor. 4.7 inç ve 5.5 inç olmak üzere iki farklı model olarak tanıtılması beklenen yeni iPhone 6 ile ilgili son gelen bilgiler, telefonun seri üretimine günler kaldığını işaret ediyor.


Economic Daily’nin Apple’a yakın kaynaklarına dayandırdığı haberine göre 4.7 inçlik iPhone 6’nın üretimi için makineler, temmuz ayının 3.haftasında çalışmaya başlayacak. Telefonun 5.5 inçlik modelinde ise, bazı aksaklıklardan ötürü, bu tarih ağustos ayının 2.haftası olacak.


Üretim zamanlarındaki bu farklılığın satışa sunulma tarihlerine yansıyıp yansımayacağı konusunda şimdilik net bir bilgi bulunmuyor. Ancak daha önceleri sızan haberlerde, Apple’ın 5.5 inçlik iPhone’u yılın son dönemi ya da 2015’in ilk aylarında satışa sunacağına işaret ediyordu. Fakat üretim tarihlerinin bu denli yakın olması, her iki telefonun aynı tarihte fakat farklı hacimlerde satışa sunulma olasılığını arttırmıyor değil.


7mm’den daha ince kasası ve büyük ekranıyla öne çıkması beklenen iPhone 6’nun, donanım tarafında ise daha gelişmiş A8 işlemciye ve daha gelişmiş kameraya sahip olması ve iOS 8 ile birlikte henüz tanıtılmamış sürpriz yeniliklerle gelmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2049 kez okundu.
38 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim