Anlık Bildirim

635 beygirlik BMW M5 CS tanıtıldı

Serinin amiral gemisi olarak nitelendirilen yeni BMW M5 CS, sportif tasarımı ve güçlü performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Yeni M5 CS tasarımı ve özellikleri haberimizde:

635 beygirlik BMW M5 CS tanıtıldı Tam Boyutta Gör

2021'in en heyecan verici otomobillerinden biri olan yeni BMW M5 CS üzerindeki örtü sonunda kalktı. Yeni M5 CS, sportif tasarımı ve lüks özelliklerinin yanında performanslıyla da göz dolduruyor.

Yeni BMW M5 CS'in kalbinde çift torbolu 4.4 litre V8 ünite yatıyor. 635 beygir güç ve 750 Nm tork üreten makine, 8 ileri otomatik şanzımanla kombine edilmiş. Performansıyla adından söz ettiren M5 CS, 0-100 km/s hızlanmasını sadece 2.9 saniyede, M5 Competition'dan 0.2 saniye daha kısa sürede tamamlıyor. 0-200 km/s süresi 10.4 saniye olan otomobilin maksimum hızı ise 306 km/s olarak açıklandı.

Tıpkı standart M5'te olduğu gibi yeni BMW M5 CS'de de Aktif M Diferansiyel ve farklı sürüş modlarına sahip dört tekerlekten çekiş sistemi standart olarak sunuluyor. 4WD ve 4WD Sport gibi farklı modlara sahip olan sistem, 2WD modunda da arkadan itişli olacak şekilde kullanılabiliyor.

635 beygirlik BMW M5 CS tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Yeni BMW M5 CS, baz aldığı M5 Competition'dan 104 kilogram daha hafif. Bunun için otomobilde karbon fiber takviyeli plastik parçalara bolca yer verilmiş. Motor kaputu, tavan, ön splitter, difüzör, yan ayna kapakları ve arka spoyleri bu parçalara örnek göstermek mümkün. Şirket otomobili hafifletmek için ayrıca ses yalıtımını da azaltmış.

Tasarıma baktığımızda yeni M5 CS'yi altın yaldızlı ızgara çerçevesi ve onunla uyumlu 20 inçlik jantlarıyla ayırt etmek mümkün. Karbon seramik fren sisteminin kullanıldığı tekerleklerde kırmızı veya altın renkli kaliperlere yer verilmiş. Hava kanallarına sahip motor kaputu ve sarı aydınlatmalı LED farlar da dikkat çeken detaylardan.

635 beygirlik BMW M5 CS tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Yeni BMW M5 CS'nin iç mekanında da aydınlatmalı M5 logolarına sahip karbon fiber ön koltuklar bulunuyor. Söz konusu koltuklar kırmızı detaylar ve kırmızı dikişlerle kombinlenmiş siyah deri döşemeye sahip. Bunun yanında M Alcantara direksiyon simidi, karbon fiber vites kulakçıkları, Alcantara tavan döşemesi, üç renkli dikişlere sahip M emniyet kemerleri, özel paspaslar ve aydınlatmalı M5 CS logosuna sahip kapı eşikleri de otomobilin özellikleri arasında.

Yeni BMW M5 CS önümüzdeki bahar aylarında satışa sunulmuş olacak. Otomobilin Almanya'daki fiyatı 180 bin 400 euro olarak açıklandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13236 kez okundu.
19 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, yeni bmw m5 cs ve
3 etiket daha bmw m5 BMW otomobil
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim